Itse tuottava raitiovaunuasema

itse tuottava raitiovaunupysäkki
itse tuottava raitiovaunupysäkki

Asema, joka tuottaa energiaansa. IMM: n tytäryhtiö Metro Istanbul asensi 8,4 kilowatin aurinkoenergiajärjestelmän Metris-raitiovaunupysäkille. Järjestelmä, joka pystyy vastaamaan 7-kotitalouksien sähköntarpeisiin vuosittain, tuottaa asemalle tarvittavan energian.

Ympäristöystävällisimmänä kuljetusvälineenä metro meni askeleen eteenpäin tuottamaan omaa energiaa. Istanbul Metropolitan Municipalityin (IMM) tytäryhtiön Metro Istanbulin aloittaman hankkeen puitteissa Metris-raitiovaunupysäkkiin asennettiin 8,4 kw aurinkojärjestelmä. 6 84w joustavat aurinkopaneelit asennettiin aseman 100-odotusalustan katolle.

Vastaa 147-puiden istutusta vuodessa…

Tässä tutkimuksessa käytetään ”Green Bus Stop elektrik -konseptia ja tuotettua sähköä käytetään bussipysäkin sisäisiin tarpeisiin. Järjestelmä tuottaa keskimäärin 10 MWh sähköä vuodessa ja estää myös 5,8 tonnia hiilidioksidipäästöjä vuodessa. Metris Stop-aurinkovoimala, joka pystyy tyydyttämään 7-kotitalouksien sähköntarpeet vuosittain, vastaa 5-ajoneuvon vetämistä liikenteestä ja 147-puun istuttamista.

Tämän projektin avulla Metro Istanbul pyrkii lisäämään matkustajien ja työntekijöiden tietoisuutta ja kannustamaan uusiutuvien energialähteiden käyttöä.

Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.