Ranskan rautatieliikenteen työntekijät jättävät työpaikan eläkeuudistusta vastaan

ranskalaiset rautatieliikenteen työntekijät lopettivat eläkeuudistuksen
ranskalaiset rautatieliikenteen työntekijät lopettivat eläkeuudistuksen

Ranskan rautatieliikenteen työntekijät, jotka vastustivat uudistusta, jonka hallitus haluaa panna täytäntöön eläkelaissa, ovat jättäneet työpaikkansa. Työntekijöiden toiminnan seurauksena junaliikenteessä tapahtui häiriöitä.

Ranskassa rautatieliikenteen työntekijät pyrkivät luopumaan uudistuksesta, jota hallitus aikoo vähentää, kuten esimerkiksi eläkepoistojen, jotka hallitus aikoo toteuttaa, ja peruuttaa vähitellen eläkeiän 62: sta 64: iin. Työntekijät, jotka lopettavat työpaikan General työntekijöiden liiton CGT: n ja South Ray Sud -rautatieliiton, jonka jäseninä rautatietyöntekijät ovat, kehottivat protestoimaan hallituksen eläkeuudistusta Pariisissa.

Mielenosoitusten seurauksena joitain linjaliikenteen junia ja metropalveluja ei voitu toteuttaa. Erityisten työkalujen käyttö kansalaisten matkustamiseen etukäteen ilmoittamalla lakosta on johtanut liikenteen lukitsemiseen.

Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.