OK Belsinin kaupungin sairaalan raitiovaunulinjalle

Belsin Sehir -sairaalan hyväksyntä raitiovaunulinjalle
Belsin Sehir -sairaalan hyväksyntä raitiovaunulinjalle

Kayserin pääkaupunkiseudun kaupunginjohtaja Memduh Büyükkılıç antoi tärkeitä lausuntoja rautatiejärjestelmän linjoista, mikä lisää kaupunkiliikenteen mukavuutta.

Pormestari Büyükkılıç totesi, että presidentti on allekirjoittanut Belsin-Şehir-sairaalan linjan, jonka rakentaa liikenne- ja infrastruktuuriministeriö. Radasta selityksiä tehnyt Talas-Aşık Veysel Boulevard Line Büyükkılıç kertoi, että molempien linjojen rakentaminen aloitetaan mahdollisimman pian.

Pääkaupunkiseudun kaupunginjohtaja Memduh Büyükkılıç antoi hyviä uutisia uusista rautatiejärjestelmän linjoista kuljetuksissa. Korostaen, että Belsin-Şehir-sairaalan linjan rakentaminen sisällytettiin investointiohjelmaan, pormestari Memduh Büyükkılıç sanoi, imiz Aloitteemme 6,8-kilometrin-Belsin-terminaalin-kaupunginsairaalan-Nuh Naci Yazgan-yliopiston ja Mobilyakent-linjan rakentamiseksi saatiin päätökseen. Ensinnäkin haluan kiittää presidenttiä, liikenne- ja infrastruktuuriministeriä tuesta, puolustusministeriä, puolustusministeriä ja Mehmet Özhasekia ja Taner Yıldızä sekä strategia- ja budjettiosaston pääjohtaja Naci Ağbalia, jotka ryhtyivät tarvittaviin toimiin budjetin jakamiseen. ”

RAUTAJÄRJESTELMIEN 10PAKETIT

Presidentti Memduh Büyükkılıç totesi, että presidentti allekirjoitti liikenne- ja infrastruktuuriministeriön linjan rakentamista koskevan investointiohjelman ja lisäsi, että radan rakentamisesta vastaava liikenne- ja infrastruktuuriministeriö ostaa myös 10-rautatiejärjestelmän ajoneuvoja.

”TALAS-ANAYURT-LINJA ON KÄYTÖSSÄ

Pääkaupunkiseudun kaupunginjohtaja Myös Memduh Büyükkılıç, Talas Anayurt'tan 15 July Street ja Aşık Veysel Boulevardiin yhdistettävät Hulusi Akar Boulevard ja Furkan Doğan Yurdu Junction Crossroad antoivat lausuntoja. Pormestari Büyükkılıç totesi, että linjan rakentamista koskevan tarjouskilpailun valmistelut jatkuvat, ja sanoi, gerekli Islamin pankin kanssa tehtiin sopimus Talas-Aşık Veysel Boulevard Line -lainan lainasta. Radan rakentamista koskevat tarjousvalmistelut ovat parhaillaan valmis. ”

”KAHEN LINJAN RAKENTAMINEN ALOITTAA ASAP E

Pääkaupunkiseudun kaupunginjohtaja Memduh Büyükkılıç, 6,8-kilometri Belsin-terminaali-kaupunginsairaala-Nuh Naci Yazgan -yliopisto-Mobilyakent-linja ja 5,5-kilometri Talas Anayurt-Asik Veysel -bulevardilinjat valmistetaan lyhyessä ajassa tarjouskilpailuun ja tuovat Kayseriin uusia linjoja mukavaan kuljetukseen, hän sanoi.

Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.