Vaihtoehtoinen silta Melet-rentoutumiseen armeijan liikenteessä

Melet-vaihtoehtoinen silta rauhoittaa armeijan liikennettä
Melet-vaihtoehtoinen silta rauhoittaa armeijan liikennettä

Ordu Metropolitan Municipalin pormestari Mehmet Hilmi Guler, Mustanmeren rannikkotie Melet-sillan toisella vaihtoehdolla, teki tutkimuksia.

Toisena vaihtoehtona Melet-sillan siltaa tutkinut pormestari Güler sanoi: sonunda Lokakuun lopussa valmistamme siltamme. Olemme valmistaneet tien ja asfaltin. Siksi se on kaunis projekti, jonka aloitimme ja päättyimme aikanaan. ”

VAIHTOEHTOINEN TOINEN SILMA VALMIS LOKAKUUN LOPPUA ”

Korostaen, että armeijan liikenne rentoutuu tämän sillan kanssa. Mehmet Hilmi Guler, “236 metriä pitkä silta helpottaa armeijamme liikennettä. Se vähentää organisoidun teollisuusalueen taakkaa ja muiden ympäristöjen rasituksia. Kun silta on valmis, ryhmämme tekevät intensiivisiä asfalttityöt. Lokakuun lopussa valmistamme sillan ja viimeistelemme tien ja asfaltin. Siksi meillä on kaunis projekti, jonka aloitimme ja päättyimme aikanamme.

BİR KAUNEA TEKNISET TEKNISET SOVELLUKSET ”

Ordu Metropolitan Municipality -kaupunginjohtaja totesi, että he ovat toteuttaneet tärkeitä hankkeita infrastruktuurin ja päällysrakenteen sekä sosiaalisen kehityksen alalla. Mehmet Hilmi Güler kertoi: Uz Teemme tärkeitä hankkeita infrastruktuurin päällysrakenteissa sekä sosiaalisessa kehityksessä ja tuomme ne kaupunkiin. Toivottavasti se lisää lupaavana projektina armeijamme lisäarvoa ja helpottaa elämäämme. Tämä projekti on 20 miljoonan euron projekti, mukaan lukien tie. Haluamme kiittää ministeriä, arvoisa presidentti. Hän on toimittanut meille niin kauniin teoksen. Onnittelen ystäviämme. Täällä tehtiin hyvä tekniikan käytäntö ..

Nykyinen rautatiehuutokauppojen aikataulu

Sal 15

Ostotarjous: Siivouspalvelu

Lokakuu 15 @ 10: 00 - 11: 00
Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.