Kartepe Arpalık -katu uudistuu

kartepe arpalik katu modernisoitu
kartepe arpalik katu modernisoitu

Kocaelin pääkaupunkikunta jatkaa tienhoito- ja korjaustyötään koko kaupungissa. Tässä yhteydessä Kartepen piirin Sarımeşen naapuruston Arpalıkin katuinfrastruktuuri- ja päällysrakennustyöt uusitaan. Tiedeministeriön suorittamien töiden puitteissa koko katu päällystettiin. Kartepe Arslanbeyn järjestäytyneellä teollisuusalueella kansalaiset käyttävät Arpalık Caddesia laajasti. Ajan myötä tie Arpalık Caddesiin vaurioitui kulumisen vuoksi.

Maalaa maalattavaksi

Arpalık-kadulla tehdään infrastruktuuri- ja päällysrakennustyöt tuhannessa metrissä. Tutkimuksen puitteissa tuhannen metrin alueelle laitettiin 2 tuhat tonnia asfalttia. Ennen aiemmin vaurioituneen Arpalıkin kadun asfaltointia sadevesi- ja sähköinfrastruktuurityöt saatiin päätökseen. Tiedeministeriön ryhmät ryhtyivät laajentamaan Arpalık-katua, tien leveyttä 15-metriin.

TEHTÄVÄT SUORITETTAVAT 1-KUUKSET

Tiedeministeriön aloittamat opinnot, ryhmät valmistuvat kuukauden kuluessa itseopiskeluista. Myös kadun jalkakäytävät ovat kuumeisia. Arpalık-kadusta tulee mukavampaa töiden jälkeen.

Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.