1915 Canakkale -sillan jalat jatkavat nousuaan

canakkale-reippaat jalat nousevat edelleen
canakkale-reippaat jalat nousevat edelleen

Toiset lohkot asetettiin Dardanellesiin rakennetun 1915 Dardanelles -sillan tornirakkoihin ja jalat nousivat vielä yhden askeleen.

18 maaliskuu Maaliskuussa 2017 rakennetun 2022 Çanakkalen sillan rakennustyöt, jotka on tarkoitus avata 1915, ovat rakenteilla.

Kun 1915 Çanakkalen silta, joka on rakennettu Çanakkalen salmen ja Gallipoli's Sütlücen ja Lapsekin Şekerkayan väliin, valmistuu, 2023-metrin pääväli saa tittelin ”maailman pisin jännesilta”. 1915 Çanakkalen silta on 333-mittaritorneineen maailman X korkein ripustussilta.

1915 Viime vuoden elokuussa 800-tornitalot, jotka kukin painoivat 4 tonnia, sijoitettiin merelle upotettujen tornikissonien yli Çanakkalen sillan sivuilla kahdelle mantereelle. Ensimmäisten koteloihin asetettujen lohkojen jälkeen sillan jalat alkoivat näkyä. Viime yönä yksi toisista lohkoista sijoitettiin sillan jalkalle Gallipolin puolelle. Tänään ensimmäinen lohko sijoitettiin sillan pylvääseen Lapsekin puolella. Siten 1915 Çanakkalen sillan jalat nousivat vielä yhden askeleen. Dardanellien ylittäviä aluksia tutkimuksen aikana kehotettiin valvomaan 10-solmujen sijaan 8-solmujen sijaan. Sillan jalkojen välissä molemmilla puolilla tangot koottiin edellisenä päivänä suuren nosturin avulla.

canakkale-silta nousee edelleen
canakkale-silta nousee edelleen

Siltapalikoiden nousu jatkuu uusien lohkojen asettamisen myötä mereen upotettuihin tornikissoneihin. 318-metriä käyttävät siltatornit valmistuvat, ja ne tulevat Turkin lipun väreiksi kaikkien lohkojen asettamisen jälkeen. 18 metriä korkeiden tornien yläosa, joka edustaa Çanakkalen laivaston voiton vuosipäivää 318 Mart, edustaa myös Seyit Onbaşı tykistö ammusta, jonka hän asetti tynnyriin Çanakkalen taistelun aikana.

1915 4 minuuttia Aasian ja Euroopan välillä Canakkalen sillan kautta

1915 yhdistetään Dardanelles-sillan kanssa yhteensä neljättä ja seitsemättä kertaa. Noin 30 minuuttia Dardanelles-salmen lautalla, odotusajat ja suunnilleen 1 matkustustuntia, silta putoaa 4 minuutteihin. Tämän hankkeen avulla varmistetaan Marmaran ja Egean alueen satamien integrointi kaikkiin kuljetusjärjestelmiin.

1915 Çanakkalen silta ja Malkara Çanakkalen moottoritie

Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepen moottoritiehanke, kuten kartalla näet, alkaa Kınalın kaupunginosasta Istanbulin Silivri-alueella, jatkuu Marmaranmeren länsirannan läheisyydessä sijaitsevalla reitillä, joka ulottuu Gelibolu-niemimaan ja kulkee Çanakkale-salmen ja Çanakkale-salmen ja Lapsekin välissä. alueelta ja sieltä Savaştepeen lähellä Balıkesir-kaupunkia.

1915 Çanakkale-silta ja Malkara-Çanakkale-moottoritiehanke ovat 88 km -hanke Kınalın ja Savaştepen välissä suunnitellun moottoritien keskiosassa, ja ne yhdistävät Traakian ja Anatolian moottoritien Dardanellien pisimpään ripustussiltaan.

Canakkale joustintuet reitti
Canakkale joustintuet reitti

Nykyinen rautatiehuutokalenteri

Mon 18

Ostotarjous: Autonvuokraus

Marraskuu 18 @ 14: 00 - 15: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Mon 18

Hankintailmoitus: Tietotekniikkajärjestelmien huolto- ja korjauspalvelut

Marraskuu 18 @ 14: 00 - 15: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Mon 18

Tarjouspyyntö: Yksityinen turvallisuuspalvelu otetaan (TÜLOMSAŞ)

Marraskuu 18 @ 15: 00 - 16: 00
järjestäjät: urakoitsija
+ 90 222 224 00 00

Rautatiehuolto-uutiset

Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar