TCDD-yhteyslinja 444 8 233

TCDD-viestintälinja
TCDD-viestintälinja

Saat tietoja kaikista asioista, kuten juna-aikoista, junalipuista ja lippujen muutoksista, soittamalla TCDD-yhteyslinjaan. Voit soittaa junien TCDD-puhelinnumeroon ja tehdä monia tapahtumia milloin tahansa ilmaisen TCDD-asiakaspalvelun edustajan kanssa.

Junan liput CONTACT LINE

TCDD kuljetusjunalippujen yhteyslinja: 444 8 233 (444 TCDD) TCDD Taşımacılık A.Ş., TCDD: n tytäryhtiö. Se perustettiin rautateiden vapauttamislain jälkeen, ja se perustettiin matkustaja- ja tavarajunien kuljettamiseen TCDD-linjoilla. Perustamispäivästään lähtien se on työskennellyt ahkerasti rautateiden osuuden kasvattamiseksi matkustaja- ja tavaraliikenteessä. Istanbulin, Eskişehirin, Ankaran ja Konyan suurnopeusjunien palvelut kasvavat päivä päivältä uusien sarjojen myötä.

junalipun puhelinnumero tcdd-yhteys

TCDD-ASIAKASPALVELUJEN PUHELINNUMERO

TCDD Tasimacilik, joka kasvattaa matkustajien määrää päivittäin tavanomaisilla linjoilla, on myös kiinnostunut matkustajista aluejunissa. Adana-Mersin, İzmir-Denizli, İzmir-Ödemiş, Karabük-Zonguldak -linjat ovat linjat, joilla on eniten matkustajia. TCDD-puhelinnumero +444 8 233 XNUMX Voit saada kaikki junien tiedot tästä rivistä.

Perustamalla äskettäin perustetut logistiikkakeskukset, järjestetyt teollisuusalueet, yhteyslinjat ja Baku-Tbilisi-Karsin rautatiehanke, yhtiö pyrkii varmistamaan, että maamme ansaitsee ansaitsemansa aseman rautatiekuljetuksissa.

TCDD İLETİŞİM TELEFON Voit oppia suurnopeusjunien ajat sekä pääradan junien ja aluejunien reitit sekä lähtöajat asemilla ja asemilla TCDD Taşımacılık A.Ş:n verkkosivuilta. TCDD:n puhelinnumero on 444 8 233 ja tältä linjalta saat kaikki tiedot junista.

TCDD WhatsApp Line – 0507 321 82 33

TCDD: n luoma 0507 321 82 33 reagoi välittömästi WhatsApp-riville lähetettyihin viesteihin ja antaa välittömästi vastauksen julkisiin valituksiin ja ehdotuksiin.

TCDD-puhelinnumero: 444 8

Samanlaisia ​​mainoksia

miten 1

  1. rautateillä: työntekijöiden on oltava kekseliäitä, päteviä, menestyviä, uhrautuvia.

Yorumlar