Kadıköy Tavsantepe-metroasemien reitti

Kadıköy Tavsantepe-metroasemien reitti
Kadıköy Tavsantepe-metroasemien reitti

Linjan ensimmäinen vaihe valmistui vuonna 1 ja Kadıköy Se otettiin käyttöön 21,7 asemalla Istanbulin ja Kartalin välisellä 16 kilometrin osuudella. Yakacık Adnan Kahvecin, Pendikin ja Tavşantepen asemien rakentamisen myötä linjan toinen vaihe on saatu päätökseen. Toisella vaiheella linjan pituus nousi 2 kilometriin ja asemien määrä 2:ään. Linjan yhden matkan keskimääräinen kesto on 26,5 minuuttia. Aamulla klo 19 alkava metro jatkaa liikennöintiä klo 82 asti. Matkustajat säästävät aikaa, koska lähtöä on 06.00 minuutin välein.

hattu, KadıköyAlkaen se istuu D100-reitillä Acıbademin alueella ja seuraa tätä reittiä Tavsantepeen. Linjalla on 52 ajoneuvon (13 junan) kapasiteettivarastoa ja 32 ajoneuvon huoltotyöpaja Maltepen ja Hoitokodin asemien välillä ja Maltepen aseman alueella. Koko linja rakennettiin maan alla, mukaan lukien varasto- ja työpaja-alueet.

Kadıköy Tavsantepe-metro pysähtyy
Kadıköy Tavsantepe-metro pysähtyy

Kadıköy Tavsantepe-metro pysähtyy

 1. Kadıköy
 2. Erotuksen suihkulähde
 3. karvasmantelin
 4. Ünalan
 5. Göztepe
 6. Yenisahra
 7. KOZYATAGI
 8. rekkakuski
 9. Küçükyalı
 10. Malta
 11. sairaskoti
 12. Rose-vesi
 13. Esenkent
 14. Sairaala-Justice
 15. Soganlik
 16. Kartal
 17. Näytä käyttäjän Yakacik koko profiili
 18. Pendik
 19. Tavşantepe

Kadıköy Tavsantepe-metroaika

Sabah 06.00Istanbulin metroon 24.00 kunnes aika jatkuu. Jokainen 4 säästää matkustajien aikaa kuljettamalla yksi matka minuutissa.

Kartta Istanbulin metroasemalta

Kadıköy Tavsantepe-metroaseman rakenteet

Linjan tunnelit, Kadıköy – CPC Kozyatağın ja Kartal Kaynarcan välillä; Kozyatağı Kartal kaivettiin NATM-menetelmällä. Bostancın asemalla on ylimääräinen rautatie ja kaksi sivulaituria, jotka harkitsevat vaihtoehtoisen toiminnan tarvetta. Kaikki muut asemat on rakennettu sivulaitureiksi. Aseman pituus on 180 metriä ja se sopii 8 junalle. Tilassa on 259 liukuporrasta ja 70 hissiä. Kulkupalvelu on varustettu 30 kääntöportilla, joista 315 on suunniteltu vammaisten matkustajien läpikulkua varten.

Kadıköy Tavsantepe Metro Security

Kadıköy Tavsantepen metrolinjassa mahdollisesti esiintyviä haittatapahtumia varten on laadittu savun ja matkustajien evakuointi, ja simulaatiot on testattu tekemällä simulaatioita. Asemilla on yhteensä 991 kameraa, ja vartijat valvovat järjestelmää jatkuvasti.

Linjan ja säilytysalueen signaloinnissa on matkaviestinpohjainen mobiililaitejärjestelmä. Merkinantojärjestelmä on Thales CBTC -järjestelmä ja junissa on kuljettajaton pysäköinti.

Kaikki linjan rakentamisessa käytettävät laitteet valitaan materiaaleista, jotka kestävät korkeita lämpötiloja eivätkä aiheuta myrkyllisiä kaasuja. Tulipalon sattuessa on varmistettava matkustajien evakuointi mahdollisimman pian ja turvallisesti; On olemassa luotettava savunhallinta- ja evakuointijärjestelmä standardien mukaisesti, erityisesti NFPA, joka voi toimia täysin automaattisesti.

Kadıköy Tavsantepe Metro Line -järjestelmässä koko järjestelmän energiansyöttö tehdään kolmesta eri kohdasta. Jos kaikki kolme syöttöpistettä poistetaan käytöstä, generaattorit 3 eri päässä on aktivoitu. Generaattoreiden käyttöönoton myötä kaikki tunnelissa olevat junat kuljetetaan lähimpään asemaan ja matkustajat evakuoidaan. Sellaisessa tilanteessa, että energiansaantia ei voida toimittaa ja generaattorit epäonnistuvat; valaistus- ja elektronisia ohjausjärjestelmiä voidaan syöttää 2 tunnin ajan keskeytymättömien virtalähteiden avulla.

Siirtoasemat ja integraatio

 • Kadıköy Asemalla, T3 Kadıköy Moda Tram Line, kaupunkilinjat, meribussit ja merimoottorit,
 • Ayrılıkin suihkulähdeasemalla Marmaray
 • Ünalan-asemalla
 • Pendik-asemalla voidaan siirtää Pendik High Speed ​​-rautatieasemalle IETT-linja-autojen kautta.

Günceleme: 09/04/2023 18:26

Samanlaisia ​​mainoksia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*