Kadıköy Tavsantepe-metroasemien reitti

kadikoy tavsantepe -metro pysähtyy
kadikoy tavsantepe -metro pysähtyy

Kadıköy Tavsantepe Metro lopettaa reitin keston: Linjan ensimmäinen vaihe valmistui vuonna 1 ja Kadıköy avattiin käyttöön 21,7 aseman kanssa 16 km: n osuudella Kartalin ja Kartalin välillä. Yakacık-Adnan Kahveci, Pendik ja Tavsantepe -asemien rakentamisen myötä myös linjan toinen vaihe valmistui. Toisessa vaiheessa linjan pituus oli 2 km ja asemien määrä kasvoi 2: een. Linjan keskimääräinen kesto on 26,5 minuuttia. Metro, joka alkaa kello 19 aamulla, jatkaa liikennettä 82:06.00 asti. 24.00 minuutin välein matkustajat säästävät aikaa.hattu, KadıköyAlkaen se istuu D100-reitillä Acıbademin alueella ja seuraa tätä reittiä Tavsantepeen. Linjalla on 52 ajoneuvon (13 junan) kapasiteettivarastoa ja 32 ajoneuvon huoltotyöpaja Maltepen ja Hoitokodin asemien välillä ja Maltepen aseman alueella. Koko linja rakennettiin maan alla, mukaan lukien varasto- ja työpaja-alueet.

Kadıköy Tavsantepe-metro pysähtyy

 1. Kadıköy
 2. Erotuksen suihkulähde
 3. karvasmantelin
 4. Ünalan
 5. Göztepe
 6. Yenisahra
 7. KOZYATAGI
 8. rekkakuski
 9. Küçükyalı
 10. Maltepe
 11. sairaskoti
 12. Rose-vesi
 13. Esenkent
 14. Sairaala-Justice
 15. Soganlik
 16. Kartal
 17. Näytä käyttäjän Yakacik koko profiili
 18. Pendik
 19. Tavşantepe

Kadıköy Tavsantepe-metroaika

Sabah 06.00Istanbulin metroon 24.00 kunnes aika jatkuu. Jokainen 4 säästää matkustajien aikaa kuljettamalla yksi matka minuutissa.

Kartta Istanbulin metroasemalta

Kadıköy Tavsantepe-metroaseman rakenteet

Linjan tunnelit, Kadıköy - TBM Kozyatağı ja Kartal - Kaynarca välillä; Kozyatağı: n ja Kartalin välillä se kaivettiin NATM-menetelmällä. Bostancı-asemalla on ylimääräinen rautatie ja kaksi sivutasoa, ottaen huomioon tarve vaihtoehtoiselle toiminnalle. Kaikki muut asemat on rakennettu sivulavoiksi. Asema on 180 metriä pitkä ja sillä on rakenne, joka soveltuu 8 junaa varten. Laitoksessa on 259 liukuportaita ja 70 hissiä. Kuljetuspalvelua tarjotaan 30 kääntölavalla, joista 315 on suunniteltu liikuntarajoitteisille matkustajille.

Kadıköy Tavsantepe Metro Security

Kadıköy Tavsantepen metrolinjassa mahdollisesti esiintyviä haittatapahtumia varten on laadittu savun ja matkustajien evakuointi, ja simulaatiot on testattu tekemällä simulaatioita. Asemilla on yhteensä 991 kameraa, ja vartijat valvovat järjestelmää jatkuvasti.

Linjan ja säilytysalueen signaloinnissa on matkaviestinpohjainen mobiililaitejärjestelmä. Merkinantojärjestelmä on Thales CBTC -järjestelmä ja junissa on kuljettajaton pysäköinti.

Kaikki linjan rakentamisessa käytettävät laitteet valitaan materiaaleista, jotka kestävät korkeita lämpötiloja eivätkä aiheuta myrkyllisiä kaasuja. Tulipalon sattuessa on varmistettava matkustajien evakuointi mahdollisimman pian ja turvallisesti; On olemassa luotettava savunhallinta- ja evakuointijärjestelmä standardien mukaisesti, erityisesti NFPA, joka voi toimia täysin automaattisesti.

Kadıköy Tavsantepe Metro Line -järjestelmässä koko järjestelmän energiansyöttö tehdään kolmesta eri kohdasta. Jos kaikki kolme syöttöpistettä poistetaan käytöstä, generaattorit 3 eri päässä on aktivoitu. Generaattoreiden käyttöönoton myötä kaikki tunnelissa olevat junat kuljetetaan lähimpään asemaan ja matkustajat evakuoidaan. Sellaisessa tilanteessa, että energiansaantia ei voida toimittaa ja generaattorit epäonnistuvat; valaistus- ja elektronisia ohjausjärjestelmiä voidaan syöttää 2 tunnin ajan keskeytymättömien virtalähteiden avulla.

Siirtoasemat ja integraatio

 • Kadıköy Asemalla, T3 Kadıköy - Moda-raitiovaunulinja, kaupunkilinjat, meribussit ja merimoottorit,
 • Ayrılıkin suihkulähdeasemalla Marmaray
 • Ünalan-asemalla
 • Pendik-asemalla voidaan siirtää Pendik High Speed ​​-rautatieasemalle IETT-linja-autojen kautta.

Armin

Rautatiealan näyttely 2020

sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar