Kadikoy Tavsantepe Subway Times

Kadıköy Tavşantepe -metroasemat Reitin kesto
Kadıköy Tavşantepe -metroasemat Reitin kesto

Kadıköy Tavşantepe -metroajat: linjan 1. vaihe valmistui 2012: ssä ja avattiin huoltoon 21,7-aseman kanssa 16 km-osuudella Kadıköyn ja Kartalin välillä. Yakacık-Adnan Kahveci, Pendik ja Tavşantepe asemien rakentamisen myötä linjan 2. vaihe on valmis. 2. Linjan pituus kasvoi 26,5 km: iin ja asemien määrä kasvoi 19: iin. Linjan keskimääräinen ajoaika on 82 minuuttia.

Linja istuu D100-reitillä Acıbademin alueella, joka alkaa Kadıköystä ja seuraa tätä reittiä Tavşantepeen. Maltepen ja Huzurevin asemien välisellä linjalla ja Maltepen aseman alueella on 52-ajoneuvojen (13-juna) varasto- ja kunnossapitotekniikka, jonka kokonaiskapasiteetti on 32. Koko linja, varasto- ja työpajapaikat mukaan lukien, rakennettiin maan alle.

Kadikoy Tavsantepe Subway Times

Sabah 06.00Istanbulin metroon 24.00 kunnes aika jatkuu. Jokainen 4 säästää matkustajien aikaa kuljettamalla yksi matka minuutissa.

Kadıköy Tavşantepe -metroaseman rakenteet

Radan tunneleihin kuuluu TBM Kadıköy - Kozyatağı ja Kartal - Kaynarca välillä; Se kaivettiin NATM-menetelmällä Kozyatağı - Kartalin välillä. Bostanci-asemalla on ylimääräinen rautatie ja kaksi sivutasoa ottaen huomioon vaihtoehtoisen toiminnan tarve. Kaikki muut asemat rakennettiin sivulavoiksi. Aseman pituus on 180 metriä ja se soveltuu junayhteyteen 8: n kanssa. Laitoksessa on 259-liukuportaita ja 70-hissejä. Pääsy tapahtuu 30-kääntölaitteella, joka on suunniteltu mahdollistamaan vammaisten matkustajien kulku.

JÄRJESTELMÄTURVALLISUUS JA TURVALLISUUS

Savu ja matkustajien evakuointi skenaariot on laadittu vastoin negatiivisia tilanteita, joita Kadıköy Tavşantepe -metrolinjalla voi esiintyä, ja näihin skenaarioihin liittyvät simulaatiot on testattu. Kun kaikki 991-kamerat ovat asemissa, turvajärjestelmät valvovat, valvovat ja tarkastavat järjestelmää jatkuvasti.

Linjan ja säilytysalueen signaloinnissa on matkaviestinpohjainen mobiililaitejärjestelmä. Merkinantojärjestelmä on Thales CBTC -järjestelmä ja junissa on kuljettajaton pysäköinti.

Kaikki linjan rakentamisessa käytettävät laitteet valitaan materiaaleista, jotka kestävät korkeita lämpötiloja eivätkä aiheuta myrkyllisiä kaasuja. Tulipalon sattuessa on varmistettava matkustajien evakuointi mahdollisimman pian ja turvallisesti; On olemassa luotettava savunhallinta- ja evakuointijärjestelmä standardien mukaisesti, erityisesti NFPA, joka voi toimia täysin automaattisesti.

Kadıköy Tavşantepen metrolinjalla koko järjestelmän energiahuolto suoritetaan 3in erillisistä pisteistä. Jos kaikki kolme syöttöpistettä epäonnistuvat, 2-erillisen liittimen generaattorit aktivoidaan. Kun generaattorit aktivoidaan, kaikki tunnelin junat toimitetaan lähimpään asemaan ja matkustajat evakuoidaan. Jos energian syöttö ja generaattorien toimintahäiriö epäonnistuvat; Valaistusjärjestelmä ja elektroniset ohjausjärjestelmät voidaan käyttää keskeytymättömillä virtalähteillä 3-tunneille.

Kadikoy Tavsantepe -metroasemia

 • Kadikoy-asema, T3 Kadıköy - Moda-raitiovaunulinja, kaupunkilinjat, meribussit ja merimoottorit,
 • Ayrılıkin suihkulähdeasemalla Marmaray
 • Ünalan-asemalla
 • Pendik-asemalla voidaan siirtää Pendik High Speed ​​-rautatieasemalle IETT-linja-autojen kautta.

Kadikoy Tavsantepe -metroasemat

 1. Kadikoy
 2. Erotuksen suihkulähde
 3. karvasmantelin
 4. Ünalan
 5. Göztepe
 6. Yenisahra
 7. KOZYATAGI
 8. rekkakuski
 9. Küçükyalı
 10. Maltepe
 11. sairaskoti
 12. Rose-vesi
 13. Esenkent
 14. Sairaala-Justice
 15. Soganlik
 16. Kartal
 17. Näytä käyttäjän Yakacik koko profiili
 18. Pendik
 19. Tavşantepe

Kadikoy Tavsantepe -metro kartta

Nykyiset rautatiehuutokaupat

raitiovaunuajoneuvo ostetaan
Mon 16

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar