IMM: n nuoriso- ja urheilutoiminta 2017-näyttely avattiin Taksim-metroasemalla

Taksim-metron valokuvanäyttelyssä järjestettiin Istanbulin Metropolitanin kunnan lasten, nuorten ja urheilujärjestöjen 2017-vuosi.

Vaikka Istanbulin suurkaupungin kunta jatkaa lasten ja nuorten kehittämiseen liittyvien palvelujen ja hankkeiden toteuttamista, he työskentelevät edelleen, jotta Istanbuliin voitaisiin levittää tärkeä toiminta, kuten urheilu.

Istanbulin Metropolitan Municipality, nuoriso- ja urheiluvirasto, järjesti vuoden aikana monia tapahtumia näillä alueilla.

Vuosien mittaan 2017 on osallistunut kaikkiin opetukseen, kulttuuriin ja urheiluun liittyviin toimiin, joita IMM: n nuoriso- ja urheiluvirasto hoitaa 70issa.

Tapahtumassa näkyvät Istanbulin maraton, Istanbulin vesiurheilun festivaali, urakoulutuspäivät, näkövammaiset shakkiturnaukset, jalkapalleakatemia ja monet muut tapahtumat. Näyttely, joka koostui parhaista kehyksistä, jotka heijastavat innostusta, onnea, voittoa ja menestystä järjestöjen osallistujien kasvoissa, avattiin ensimmäisen kerran Taksim-metroasemalla. Näyttely 22 - 27 toukokuu järjestetään Taksim-metroasemalla 28-toukokuun - 3: n välisenä aikana Yenikapı-metroasemalla ja sitten Kirazlı-Bağcılarin metroasemalla 4 - 8: n välillä.

Nykyinen rautatiehuutokauppojen aikataulu

Kohti 17

Tarjouspyyntö: Henkilöstöpalvelut

Lokakuu 17 @ 10: 00 - 11: 00
miten 18

Ostotarjous: Autonvuokraus

Lokakuu 18 @ 10: 00 - 11: 00
Tietoa henkilöstä Levent Ozen
Joka vuosi suurnopeusjunaverkon sektori, Euroopan johtava kasvava Turkissa. Rautatieliikenteen investoinnit, jotka nopeuttavat nopeita junia, kasvavat edelleen. Lisäksi investoinnit kaupunkiliikenteeseen ovat monien yritysten kotimaisen tuotannon loistavat tähdet. Se on ylpeä siitä, että Turkin suurten nopeuksien tren-kansallinen junatuotanto on aloitettu kotimaan raitiovaunu-, kevyt- ja metroajoneuvojen lisäksi. Olemme erittäin iloisia tässä ylpeässä pöydässä.

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.