Lennot Venäjältä Samsun aloitti

Lennot Venäjältä Samsuniin on alkanut: Suorat lennot Samsunin ja Krasnodarin välillä ovat jatkuneet tänään.

Krasnodar Samsun-keskiviikko lentokenttä Samsun-seremoniasta tuleville matkustajille. Rusline-yhtiöön kuuluva Bombardier CRJ-200 -tyyppinen 54-kone lähti Krasnodarista ja laskeutui Samsun-Çarşamban lentoasemalle 40-minuuttia. Liikemiehet, johtajat ja tiedotusvälineiden jäsenet; Samsun Metropolitan Municipality Folk Dance Teamin kukat ja paikalliset pelit. Vaikka venäläiset seurasivat kansanmusiikkia mielenkiintoisesti, jotkut heistä pitivät suosionosoituksia. Matkustajat osallistuivat sitten vastaanotossa pidettyyn cocktailiin.

Necmi Çamaş, Samsun Metropolitanin kunnan kulttuuri- ja sosiaaliasioiden osaston päällikkö Necmi Çamaş totesi olevansa tyytyväinen nähdessään venäläiset vieraat Samsunissa: ”Lapsemme tapaavat, liikemiehet kohtaavat ja ihmiset tapaavat. Sitten yhteistyömme kehittyy ”.

Todettakoon, että nämä lennot tuovat kahden maan kansan lähemmäksi toisiaan, Rusline-yhtiön kehitysosaston päällikkö Alexline Donchenko sanoi: ”Nämä lennot vahvistavat ystävystämme ja tämä on pitkällä aikavälillä.”

Apulaiskaupunginjohtaja Turan Cakir, ”Tulemme ja menemme sen jälkeen useammin ja tutustumme toisiinsa tarkemmin. Toteutimme tärkeä prosessi kannalta Samsun, Turkki. Me kaikki teimme sen yhdessä. Olkoon se hyödyllistä maallemme ja Venäjälle ..

Samsun Recep Yükselin varapuheenjohtaja sanoi, että tänään on seurausta työvoimasta: ”Uskominen on puolet menestyksestä. Pisin matka alkaa yhdellä askeleella. Ystävyys, ystävyys ei tapahdu spontaanisti, se vaatii työvoimaa. 11 on tervetullut vuosittaisilla suosionosoituksilla. Me ansaitsemme tämän. Aivan kuten olemme naapureita tuhansia vuosia, jos pystymme olemaan ystäviä huolimatta kaikista vaikeuksista, jatkamme tätä historiaa satoja vuosia tämän 11-vuoden jälkeen.

Nykyiset rautatiehuutokaupat

Mon 09

Persianlahden liikenne

Alue 9 @ 08: 00 - Alue 11 @ 17: 00

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar