Turkkia Growth Fund jakaminen Mega Projektit Boost Resurssit 1.5 Prosenttia

Turkki toimittaa Growth Fund jakaminen Mega Projektit Boost Prosentti 1.5: Turkki kassa perustettiin. Jättiläinen rahasto rahoittaa mega-hankkeita, kuten Kanal Istanbul, 3 Bridge ja Airport. Rahaston tavoitteena on investointien lisääminen, kestävän kasvun saavuttaminen ja taloudellisen vakauden varmistaminen.
Turkki sijoitusrahastot perustaminen lakiehdotuksen eräiden lait ja säädökset, että parlamentin puhemiehen esiteltiin. Kanava Istanbul, 3. Mega-hankkeiden, kuten Bridge and Airport, lisäksi syntyy uusi rahoituslähde ydinvoimalaitoksen rakentamiseen, joka vähentää riippuvuutta ulkomaisista lähteistä. Kokoonpano Turkkiin Vastaavaa Fund (TVF) ja sen tavoitteena on terveellinen tapa tavoitteen saavuttamiseksi 2023. Esityksen mukaan pääministeri, Turkki perustetaan Asset Management Oy.
50 jättiläinen yritys, jolla on miljoona pääomaa
vaihdettiin osakkeisiin kotimaisten ja ulkomaisten yritysten sijoittautunut Turkkiin liikkeeseenlaskijan osakkeita, kaupankäynti kävelynkestävä ulkomaisten julkisen, yksityisen ja julkisen sektorin velkainstrumenttien Osakkeiden liikkeeseenlaskijan, määräaikaistalletuksiin, osallistuminen tilejä, jotka kaikki on osoitettu valtion kassaan kiinteistöjen ja sijoitustodistukset, kultaa ja muita jalometalleja kanssa liikkeeseen pääomamarkkinainstrumentteihin perustuu kaivokset tehdään yhtiön puolesta Turkin varat rahastoon. 50 miljoonaa puntaa, mikä katetaan perustajajäsenten pääkaupunki Turkin Yksityistäminen rahaston varat rahastoon. Pääoman osakkeet kuuluvat yksityistämishallintoon.
Nopeuta kehitystä
Lisäksi perustetaan yhtiöön ja rahastoon liittyvät alarahastot ja aliyhtiöt. Rahaston resurssit ja rahoitus koostuvat yksityistämisen laajuudessa ja ohjelmassa rahastoon siirretyistä organisaatioista ja varoista sekä rahastoylijäämästä, joka päätetään siirtää yksityistämisrahastosta TVF: lle. TVF, joka muodostetaan julkisista varoista ja eri rahastoista saatavien siirtojen kautta, pyrkii nopeuttamaan kehitystä, saavuttamaan kestäviä kasvuvauhtia ja saavuttamaan taloudellisen vakauden tarjoamalla pitkän aikavälin resursseja reaalialan investoinneille, strategisille aloille, yrityksille ja hankkeille. Muut lähteet totesivat, että rahaston resursseilla on rakenne, joka luo omia varojaan ajan mittaan.
Lähellä marttyyrejä ilman ajoneuvon valmisteveroa
Luonnokseen sisältyi myös seuraavat asiat: eş Martyrin puoliso tai lapset tai hänen vanhempansa voivat ostaa ajoneuvon ilman SCT: tä. Matkapuhelimien vähimmäisvalmistevero on TL 160. Verotukea myönnetään hyötyajoneuvojen uusimiseksi: Öncelikli TVF: n kanssa toteutettavat ensisijaiset tavoitteet ovat seuraavat:
? 10 kasvussa, mikä lisää 1.5: n prosenttiosuuden kasvua vuodessa vuoden aikana.
? Islamilaisen rahoitusvarojen käytön levittäminen.
? Tuetaan kotimaisia ​​yrityksiä teknologiaintensiivisillä aloilla, kuten puolustus-, ilmailu- ja ohjelmistot pääoman ja hankkeiden pohjalta.
? Moottoritiet, Canal Istanbul, 3. Rahoituksen tarjoaminen suurille infrastruktuurihankkeille, kuten Bridge and Airport, ydinvoimalaitokselle ilman julkisen sektorin velan lisäämistä.
? Suorat investoinnit strategisiin sektoreihin ilman oikeudellisia ja byrokraattisia rajoituksia.
Uskottavuus nousee
Rahaston perustamisen myötä eri sijoitusinstrumentteihin suunnatut julkiset tulot ja rahastojen ylijäämät yhdistetään korkeampaan rahastoon, jotta voidaan tarjota pitkän aikavälin sijoitusmahdollisuuksia reaalialalle. Näiden lisäksi neljä tuomaan esiin Turkin säästöjä, lisäävät Turkin kansainvälistä uskottavuutta.

Nykyinen rautatiehuutokauppojen aikataulu

miten 18

Ostotarjous: Autonvuokraus

Lokakuu 18 @ 10: 00 - 11: 00
miten 18

Ostotarjous: Autonvuokraus

Lokakuu 18 @ 10: 00 - 11: 00
miten 18
Tietoa henkilöstä Levent Ozen
Joka vuosi suurnopeusjunaverkon sektori, Euroopan johtava kasvava Turkissa. Rautatieliikenteen investoinnit, jotka nopeuttavat nopeita junia, kasvavat edelleen. Lisäksi investoinnit kaupunkiliikenteeseen ovat monien yritysten kotimaisen tuotannon loistavat tähdet. Se on ylpeä siitä, että Turkin suurten nopeuksien tren-kansallinen junatuotanto on aloitettu kotimaan raitiovaunu-, kevyt- ja metroajoneuvojen lisäksi. Olemme erittäin iloisia tässä ylpeässä pöydässä.

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.