Ambarli Port suorittaa 124 tuhatta tonnia rahtiliikennettä

Ambarlı-satama astuu 124 tuhatta tonnia rahtiliikennettä: Ambarlın satamassa on 8 tuhatta kuorma-autoa ja 12 tuhatta tonnia rahtiliikennettä vuodessa. Suunnitelman mukaan Ispartakuleen perustetaan terminaali ja rautatie vedetään satamaan siten, että kaupunkia ei lukita ja satama tarjoaa ongelmatonta palvelua. E-124 ja TEM laajennetaan, sataman ja E-5: n väliin rakennetaan uusia kaksoismerkkejä ja polttoaineterminaalit lähetetään Marmara Ereğlisille. Yksi kahdesta vaihtoehtoisesta rautatielinjasta sisältää 5-kilometrin tunnelin

Turkin suurin, maailman 39. Suuri konttisatama Ambarlı saapuu ja poistuu tavaraliikenteestä 2018-2023 10 tuhannen kuorma-auton päivässä ylittää 100 tuhatta tonnia. 2023issa 124 saavuttaa tuhatta tonnia lastia ja 12 tuhatta kuorma-autoa päivässä. Alueella on suunniteltu suuria kaavoitustoimia sen varmistamiseksi, että satama tarjoaa edelleen säännöllistä liikennettä ja että Istanbulin länsipuoli ei ole lukittu. Beylikdüzü- ja Avcılar-alueet, joilla on suuri väestötiheys, vaikuttavat suoraan. Joka valitti puute suurten projektien todellisessa sektorilla jatkuu valmisteluja perustamisen rautatieyhteydet satamiin Turkissa. Lopuksi liikenneministeriö lähetti sektorikohtaisille toimijoille ehdotuksen Harbors Road and Railway Connectionsin yleissuunnitelman loppuraportista tarkistettavaksi ja kommentoitavaksi.

RATKAISUJEN RAJOITUKSET

Jos mietintöluonnoksessa esitetyt järjestelyt toteutetaan, linja vedetään ensin Ambarlın satamaan, jolla ei ole suoraa yhteyttä rautateitse. Ispartakuleen rakennetaan konttivarastointiterminaali. Ispartakule'den Ambarlı'ya-linja piirretään. Tähän on suunniteltu kaksi vaihtoehtoa. Hanke, jonka TCDD oli aiemmin tuonut esille, mutta jota ei voitu käynnistää korkeiden kustannusten takia, sisältyy suunnitelmaan ensimmäisenä vaihtoehtona suoralle rautatielinjalle. Toinen vaihtoehto on länteen ensimmäisestä. Toisessa vaihtoehdossa Ispartakuleen sijoitettavan konttiterminaalin ja sataman välillä kuljetetaan vain rahtia. Jos päätetään rakentaa sukkulayhteyslinja, rakennetaan 3-kilometrin tunneli. Lisäksi alueelle, jossa Kumcular Road yhdistää tien, perustetaan suuri ajoneuvopuisto, joka tarjoaa portin nykyisen liitännän E-5: iin.

5X2 STRIP-LISÄYS TEM JA E-4

Rautatieyhteydestä huolimatta Ambarlı, lyhyt matka sataman ulkopuolelle palvelemaan kuorma-autoliikennettä tulevaisuudessa, on tärkeä osa kuljetusta. Liikenteen helpottamiseksi Kumcular Street, joka on edelleen ainoa porttiliitäntä, muuttuu tielle, joka on jaettu 2 × 2-kaistoihin. Lisäksi uusi venesatama rakennetaan 5 × 2-muodossa jaettuna 2-kilometreillä, joka kulkee sataman pohjoispuolelta satamaan länteen ja tarjoaa yhteyden E-2iin. Lisääntyneen kuorma-autoliikenteen vuoksi TEM ja E-5 lisätään 2 × 4-kaistoja.

POLTTOAINEEN TERMINALIT EREĞLİ PASSENGER

Ambarlın satamassa, joka sijaitsee noin 1.5 miljoonan neliön alueella, ei ole mahdollisuutta laajentaa sen ympärillä olevan kaupungistumisen vuoksi. Jotta voitaisiin vastata yhä kasvavien lastialusten tarpeeseen ja kasvavaan kysyntään, uusi sijainti "eristetään". Siksi satama-alueella ja sen ympäristössä toimivat polttoaineterminaalit joutuvat siirtymään Marmara Ereğlisiin.

POAS AINA MYYNTI

Vaikka yleissuunnitelmatutkimusluonnoksessa säädetään, että polttoainetehdot lähetetään satama-alueelta, OMV Petrol Ofisi (POAŞ) on ryhtynyt toimiin. Yhtiö julkisti äskettäin tarjouksen ja lanseerasi terminaalin myyntiin satama-alueella.

Nykyinen rautatiehuutokauppojen aikataulu

Sal 22

Tarjousilmoitus: Kulmanohjainlevy ostetaan

Lokakuu 22 @ 10: 00 - 11: 00
Tietoa henkilöstä Levent Ozen
Joka vuosi suurnopeusjunaverkon sektori, Euroopan johtava kasvava Turkissa. Rautatieliikenteen investoinnit, jotka nopeuttavat nopeita junia, kasvavat edelleen. Lisäksi investoinnit kaupunkiliikenteeseen ovat monien yritysten kotimaisen tuotannon loistavat tähdet. Se on ylpeä siitä, että Turkin suurten nopeuksien tren-kansallinen junatuotanto on aloitettu kotimaan raitiovaunu-, kevyt- ja metroajoneuvojen lisäksi. Olemme erittäin iloisia tässä ylpeässä pöydässä.

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.