Perinteinen jalkapalloturnaus Ankara Metro

Ankaran metro Perinteinen jalkapalloturnaus: N 10in perinteisen kevään jalkapalloturnauksen X mestaruus, jossa 2014-joukkue kilpaili Ankaran metroyksiköiden joukossa oli siivouspäällikkö.

Kun 5-tiimi koostui 2'er-joukkueista Metro-alueen nurmikentällä, toinen sija oli turvallisuusjohtaja ja kolmas sija rahoitus- ja hallintoasiain osasto.

Ammattilaisten otteluissa metron ja kilpailun välinen kilpailu sekä hauska jalkapallo-ottelu oli yllätys. Viimeisten kahden turnauksen mestaruus, turvallisuusjohtaja, tällä kertaa loppusiivousmestaruuskilpailussa, menettää toisen sijan.

214 SUUNTAA VERKKOJA

34-tiimi, joka koostuu 10-asemissa käytettävistä kiinalaisyrityksen CSR- ja Italian Ansaldo STS -yhtiöiden työntekijöistä, Operation Maintenance Centeristä, köysiradasta ja kolmesta Ankaran metroasemasta avatuista metroista, kilpaili 28ia vastaan ​​erillisessä kilpailussa. Yhteensä 214-tavoitteet täyttävät verkon; Se on tarjonnut sekä viihdyttäviä että kilpailukykyisiä hetkiä pelaajille, jotka ovat sekä ylitöitä että työtovereita. Sefa Yilmaz turnauksen siivousviranomaiselta, jossa kauniita maaleja voitti 14 maalintekijä.

Ryhmäsarjojen jälkeen järjestetyissä finaaleissa Puhdistusviranomainen voitti mestaruuden voittamalla Turvallisuusosaston 3-2, kun taas Rahoitus- ja hallintoasioiden pääosasto sai 3-cupin 2-3: n.

Abdullah Emirosmanoğlulle, joka kärsi vakavasta vahingosta polvistaan ​​puolustuksessa, annettiin ajoittain kaikkein herrasmiehen plakin.

CSR-tiimi, joka osallistuu turnaukseen, kiinalainen metroauton valmistaja CSR ZELC -yhtiö, joka työskentelee italialaisen ja ranskalaisen työntekijän Ansalto STS kanssa, joka lisäsi värin turnausmestaruuskilpailuun Ankara Metro Chief Manager Rahmi Akdogan.