Urheilulliset saavutukset kruunattiin palkinnoilla Bursa Nilüferissä

Nilüferin kunnan järjestämä 22. Nilüferin kansainvälinen urheilufestivaali jatkuu ystävyyden ja veljeyden otteluilla.

Festivaaleilla, joissa kilpailuja käytiin 24 eri alalla, jännitystä oli tällä kertaa lentopallon jälkeen käsipallossa ja pöytätennisessä. Yhteensä 11 joukkuetta kilpaili mestaruudesta juniori- ja tähtiluokissa Üçevler Sports Facilitiesissa pelatuissa käsipallootteluissa. Kahdessa 10 minuutin ja tähdissä 12 minuutin puoliajassa pelatuissa otteluissa joukkueet esiintyivät yhtä lailla kuin ammattilaisetkin.

Pikkutyttöjen sarjassa Private Osmangazi Çamlıca A Team sijoittui ensimmäiseksi ja Private Osmangazi Çamlıca B Team toiseksi. Käsipalloalalla, jossa Private Osmangazi Schools sijoittui kolmanneksi, Algebra Schools pääsi myös neljännelle sijalle. Pikkupoikien luokassa, jossa Treasuredaroğlu Özkanin peruskoulun A-joukkue oli mestari, Ali Karasın peruskoulun A-joukkue sijoittui toiseksi, yksityinen Osmangazi Çamlıca A -joukkue sijoittui kolmanneksi ja joukkue B sijoittui neljänneksi. Miesten tähtikäsipallon sarjassa Vahide Aktuğin lukion A-joukkue sijoittui ensimmäiseksi ja saman koulun B-joukkue toiseksi. Ali Durmazin lukio sijoittui myös kolmanneksi tähtipoikien sarjassa.

Yksi urheilujuhlien suosituimmista lajeista oli pöytätennis. Myös pöytätenniskilpailuissa, joihin osallistui nuorten sarjassa yhteensä 12 joukkuetta, 48 tyttöä ja 60 poikaa, oli kova kilpailu.

Pelaten kaksinpeliä ja nelinpeliä joukkueet taistelivat eliminoidakseen vastustajansa ja päästäkseen finaaliin. Niiden otteluiden lopussa, joissa liiton säännöt olivat voimassa ja pelattiin yli 11 pistettä, Ertuğrul Seyhan Anatolian High School tuli nuorten tyttöjen mestariksi, kun taas Private 3 Mart Azizoğlu High School sijoittui toiseksi. Kolmannen sijan jakavat joukkueet Automotive Exporters Association MTAL ja Zeki Müren Fine Arts High School. Voittajajoukkueet saivat pokaalinsa ja mitalinsa.