Mersinin kiertueen vaikein rata on saatu päätökseen

Kolmannen vaiheen voitti Benjami Reverte Prades Japanin VC FUKUOKA -tiimistä ajalla 3 tuntia, 3 minuuttia ja 9 sekuntia, kun taas Dawit Yemane Eritrean BIKE AID -tiimistä tuli toiseksi ajalla 28 tuntia, 3 minuuttia ja 9. sekuntia. Kolmas sija oli Marcin Budzınskı Puolan MAZOWSZE SERCE POLSKI -joukkueesta ajalla 38 tuntia, 3 minuuttia ja 9 sekuntia.

Gökayaz: "Erilainen väri on tullut Mersiniin"

Mersinin pääkaupunkiseudun apulaispääsihteeri Serdal Gökayaz, joka ei jättänyt urheilijoita rauhaan kolmannessa vaiheessa, teki arvion järjestelystä ja sanoi: "Tour Of Mersin menee erittäin hyvin. Saimme radamme valmiiksi kahden ensimmäisen päivän aikana. Ensimmäisenä päivänä aloitimme Anamurista ja päätimme Gülnar Yanışliin. Toisena päivänä lähdimme taas Gülnarista ja päätimme Mezitliin. Kaikki menee erittäin hyvin. Kaikki urheilijamme ovat tyytyväisiä. Mersiniin tuli erilainen väri, liike ja eloisuus. "Näemme Mersinin pyöräkaupunkina ja laajennamme työtämme tähän suuntaan." hän sanoi.

Prades: "Lava oli erittäin mukava"

Benjami Reverte Prades, joka osallistui kilpailuun Japanista ja sijoittui 3. vaiheen ensimmäiseksi, teki arvion Tour of Mersinistä ja sanoi: ”Tämän päivän näyttämön näkeminen paperilla Pidin siitä kovasti ja kuvittelin sen mielessäni. Se oli erittäin vaikea vaihe, koska siellä oli sekä leveitä että kapeita käännöksiä. Se mitä ajattelin, tuli todeksi ja voitin. "Olen erittäin iloinen tästä." Hän sanoi olevansa erittäin utelias viimeisestä päivästä ja sanoi: – Tämän päivän kisa oli hyvä, mutta erittäin vaikea. Koska kilpailen huomenna tasaisemmalla kentällä, paras pikajuoksija voittaa. "Toivon, että kilpailusta tulee nautinnollinen." käytettyjä ilmaisuja.