Tärkeä voitto play-off Roadilla Tarzans of the Cruciblelta

Manisa Büyükşehir Belediyespor Clubin koripallojoukkue isännöi Darüşşafaka Lassaa Muradiyen urheiluhallissa Türkiye Sigorta Basketball Super Leaguen (BSL) 26. viikon ottelussa.

Manisan pääkaupunkiseudun pormestari arkkitehti Ferdi Zeyrek seurasi ottelua katsomossa vaimonsa Nurcan Zeyrekin kanssa, ja hänen mukanaan oli seuran presidentti Bora Çaylan ja hallituksen jäsenet.

Tarzans of the Crucible, joka ei pystynyt aloittamaan ottelua hyvin, jäi ensimmäisessä erässä jälkeen 14-0. Tarzans of the Pota, joka onnistui tasapainottamaan pelin jakson myöhemmillä minuuteilla, päätti ensimmäisen erän 21-12 takana.

Vihreävalkoinen joukkue toipui hyökkäyksestä ja alkoi puolustaa tehokkaasti toisessa erässä, ja tähtipelaajiensa panoksella se onnistui kaventamaan 9 pisteen eroa ja siirtymään pukuhuoneeseen 37-33 johdolla. Kolmannessa erässä hyvin puolustanut ja vastustajaansa 11 pisteessä pitänyt Manisa BBSK onnistui viimeisellä erällä 56-44 johtoon Emanuel Terryn ja Ryan Lutherin korin alta heittämillä pisteillä.

Viimeisellä jaksolla kontrolloitua peliä näyttänyt Manisa BBSK, joka teki viimeisessä osassa kriittisiä osumia Ege Ararin kanssa, onnistui voittamaan ottelun lukemin 69-62. Fanit osoittivat rakkautta pääkaupunkiseudun pormestari Ferdi Zeyrekille, joka sai faneilta suurta tukea ennen ottelua ja sen jälkeen. Presidentti Zeyrek ei hylännyt fanien valokuvapyyntöä.

PISTEIDEN JAKO

Amerikkalainen keskuspelaaja Emanuel Terry valittiin ottelun arvokkaimmaksi pelaajaksi tilastoineen 13 pistettä, 6 levypalloa, 3 syöttöä ja 4 syöttöä. Mustafa Baki Görür 13 pistettä ja Ryan Luther 11 pistettä olivat muut pelaajat, jotka tekivät kaksinumeroisia vihervalkoisia. Daron Fatts Russell viimeisteli ottelun 8 pisteellä, Pako Cruz 7 pisteellä, 9 syöttöä, Ege Arar ja Dorukhan Engindediz 6 pisteellä ja Barış Çağan Özkan 5 pisteellä.