Onnistunut esitys Işıkilta ja Bayramista Marathon İzmirissä

"Turkin nopein maraton" Marathon Izmir Avek, jonka Izmir Metropolitan Municipality järjesti jo viidettä kertaa tänä vuonna, juoksi 5 tuhatta 5 urheilijaa. Urheilijat 600 eri maasta osallistuivat World Athletics Label Marathon Izmir Avek -kilpailuun International Road Races -kategoriassa. 38 kilometrin kilpailussa, johon osallistui 600 huippu-urheilijaa, kenialainen Vitalis Kibiwot sijoittui miesten sarjassa ensimmäiseksi ajalla 42. Etiopialainen Sendeku Alelgn tuli toiseksi ajalla 02.11.08 ja kenialainen Silas Kurui kolmanneksi ajalla 02.13.42. Etiopialainen Aamelmal Tagel voitti naisten kilpailun 02.13.47 kilometrin kilpailussa ajalla 42. Etiopialainen Bekelech Bedada tuli jälleen toiseksi ajalla 02.37.26 ja japanilainen Suguru Oktabe kolmanneksi ajalla 02.42.10.

5 TUHAT 600 URHEILIJAA JUOKSIA

Päivän ensimmäinen startti annettiin aamulla klo 07.00 10 kilometrin sarjassa. Urheilijat, jotka aloittivat juoksun klo 07.00 vanhan İZFAŞ-rakennuksen edestä Kültürparkissa, palasivat Köprün raitiovaunupysäkiltä Mustafa Kemal Sahil -bulevardilta ja suorittivat kilpailun İZFAŞ-rakennuksen vastakkaisella kaistalla. Manisa Büyükşehir Belediyesporin Özlem Işık suoritti radan 40 minuutissa ja sijoittui kolmanneksi Tuğçe Karakayan ja Natalia Kahramanin jälkeen. Ahmet Bayram voitti ensimmäisen sijan 35-45-vuotiaiden miesten luokassa radalla, jonka hän suoritti 49 minuutissa, ja sijoittui kuudenneksi yleisluokituksessa.