Orhun Ene: Haluamme päättää kauden rytmissä

TOFAŞn päävalmentaja Orhun Ene, joka voitti Bursaspor İnfo Yatırımin 25-89 Bursan derbyssä, joka pelattiin Türkiye Sigorta -koripallon superliigan 95. viikolla, teki ottelun jälkeisiä arviointeja. Ene käytti seuraavia lausuntoja: ”Voitto tänään oli meille erittäin tärkeä. Menetimme avoimet laukaukset kolmannessa erässä ja jouduimme pyörimään normaalin rutiinimme ulkopuolella virheongelmien vuoksi. Meidän oli tehtävä se. Ege Demir pelasi hyvin pelin lopussa, mutta pelatessaan sillä jaksolla hän teki virheitä kokemattomana pelaajana niin kireässä ottelussa. Suoraan sanottuna voitimme tänään tuurilla. Bursaspor olisi myös voinut voittaa. Ottelun lopussa teimme kolmipisteen murtopisteessä saamamme hyökkäyspallon jälkeen, jos sitä ei olisi tapahtunut, tulos olisi ollut toinen. Olemme jo hauras joukkue, selvisimme sillä kolmella pisteellä. He olisivat voineet myös voittaa.

Turkin liiga on meille vaikea. Koska meillä on ongelmia erityisesti Turkin liigan rotaatiossa. Tänään Cassius Winston pelasi loukkaantuneena. Emme löydä sitä rytmiä. Väitteemme Euroopassa jatkuu. Olemme erittäin keskittyneet sinne säilyttääksemme vaatimuksemme täällä. Tässäkin menetämme energiamme Turkin liigan otteluiden lopussa. Jos pelasimme älykkäämmin ja olisimme vakiintuneempi joukkue, voisimme ratkaista ne, mutta valitettavasti emme ole tällä hetkellä sillä tasolla. Jokainen, jolla on hyvät aikeet, haluaa tehdä jotain, mutta joskus emme pysty pelaamaan ottelun loppua hyvin ja joskus emme voi aloittaa ottelua hyvin. Toivottavasti saamme kauden päätökseen muiden liigan rytmissä, Lenovo Tenerife -ottelusta alkaen pelaamme koripallon Mestarien liigan puolivälierissä keskiviikkona. Onnittelen myös Bursasporia. He kamppailevat muutaman pelaajan menettämisestä huolimatta. Toivon, että he päättävät liigan missä haluavat."