Sakarya Crucible täydellä nopeudella viimeisten 16

Turkin koripallon 2. liigassa kilpaileva Sakarya Metropolitan Basketball Team isännöi Teşvikiye Sporia Atatürk Indoor Sports Hallissa. Edustajamme aloitti ottelun viiden parhaan kanssa: Berat Kazım Gümüş, Tolga Deliktaş, Anıl Sungur, Fırat Öz ja Cihan Amasyalı.

Vaikka Metropolitan-joukkue aloitti ottelun nopeilla pisteillä peräkkäin, he päättivät ensimmäisen neljänneksen häviämään vastustajalleen 15-20. Toisen neljänneksen tiiviissä taistelussa Büyükşehir päätti puoliajan 35-41.

Tempoa nostanut ja ylivoimaisesti pelannut Metropolitan Basketball, joka ei antanut vastustajalleen mahdollisuutta toisella puoliajalla, ei antanut vastustajaansa osallistua otteluun ja poistui kentältä voittajana lukemin 82-77. Tällä tuloksella viimeisen 16 kierroksen aikana ensimmäisen voittonsa saanut Metropolitan jatkaa kilpailuaan 1. liigassa.

Metropolitanissa voiton toi Fırat Öz 19 pisteellä, kun taas Adnan Hepgürillä oli suuri osuus voitosta 15 pisteellä ja Cihan Amasyalılla 13 pistettä. Tällä maalilla Metropolitan Basketball meni sarjassa 1-0 johtoon.