Bursa Büyükşehir Belediyespor voitti İzmir Büyükşehir Belediyesporin

Liigassa 16. sijalla 6 voitolla 8 ottelussa oleva Bursa Büyükşehir Belediyespor kohtasi seuraavan askeleen vastustajansa 17 voitolla 6 ottelusta Mudanya Sports Hallissa. Poyrazın Kızları aloitti ottelun erittäin tehokkaasti vastustajaansa vastaan, jonka he hävisivät 27-19 liigan ensimmäisellä puoliskolla ja saivat yliotteen. Bursa Büyükşehir Belediyespor, joka kasvatti eroa seuraavassa jaksossa, päätti ensimmäisen puoliajan 24-11 johdolla.

Poyrazın Kızları aloitti ottelun toisen puoliskon tehokkaasti ja jatkoi eron kasvattamista. Bursa Büyükşehir Belediyespor lisäsi eron 49 pisteeseen 39-23:lla 16. minuutilla ja säilytti ylivoimansa seuraavassa jaksossa. Poyrazın Kızları voitti ottelun 45-29 ja saavutti seitsemännen voittonsa 17. liigaottelussaan. Bursa Büyükşehir Belediyespor kohtaa Konyaaltı Belediyesin vieraissa sunnuntaina 7. maaliskuuta 20 liigan 24. viikolla.