Bursa Büyükşehir Belediyespor voitti myös Bigadiç Belediyesporin

Bursa Büyükşehir Belediyespor kohtasi Bigadiç Belediyesporin, jonka se voitti liigan ensimmäisellä puoliskolla 3-0 Cengiz Göllü -lentopallohallissa ja voitti ottelun ensimmäisen erän 25-19. Bursa Büyükşehir Belediyespor ei pystynyt estämään vastustajansa 25-21-etua toisessa erässä, ja se onnistui voittamaan kolmannen erän 25-18.

Bursa Büyükşehir Belediyespor voitti neljännen erän 25-18 ja voitti ottelun 3-1. Tällä tuloksella 16. voittonsa 10. liigaottelussaan saavuttanut Bursa Büyükşehir Belediyespor kohtaa kentällään Galatasaray HDI Sigortan 17. viikolla lauantaina 27. tammikuuta 2024.

SALONKI: Cengiz Göllü

TUOMIOISTOT: Arzu Uzatöz, Öznur Tosun

BURSA METROPOLITAN BELEDİYESPOR: Ahmet Samet Baltacı, Orçun Ergün, Bahov, Emre Batur, Okello, Gökhan Gökgöz (Caner Ergül (L), Fatih Cihan, Mehmet Hacıoğlu)

BİGADİÇ BELEDİYESPOR: Murat Al, Vefa Yılmaz, Eren Kanlı, Einisamarein, Nwachukwu, Taha Erden (Salih Özdemir (L), Gökhan Çatal, Kadir Bircan, İlker Alican Çakır)

ASETUKSET: 25-19, 21-25, 25-18, 25-18

KESTO: 97 minuuttia (26, 26, 23, 22)