Polkupyöränkorjausteltat ovat Konyan ihmisten palveluksessa

Polkupyöränkorjausteltat ovat Konyan ihmisten palveluksessa
Polkupyöränkorjausteltat ovat Konyan ihmisten palveluksessa

Osana Konyan pääkaupunkiseudun 3. Maailman pyöräpäivän tapahtumia eri puolille kaupunkia pystytettävät polkupyöränkorjausteltat palvelevat pyöräilijöitä ilmaiseksi 4. iltaan asti.

Pääkaupunkiseudun kunta tarjosi Maailman pyöräpäivän tapahtumien puitteissa eri puolille kaupunkia pystytettävät polkupyöränkorjausteltat pyöräilyn ystävien käyttöön.

Konyan pääkaupunkiseudun pormestari Uğur İbrahim Altay muistutti, että Konyassa on eniten pyöräilyä ja pyöräilyä, ja totesi, että he ovat aina ottaneet käyttöön käytäntöjä, jotka näyttävät esimerkkiä Turkille polkupyörien suhteen.

Pormestari Altay kertoi järjestäneensä erilaisia ​​tapahtumia 3. kesäkuuta järjestettävän Maailman pyöräilypäivän kunniaksi ja että eri puolilla kaupunkia palvelevat ilmaiset polkupyöränkorjausteltat olivat yksi niistä.

Polkupyörän korjaus- ja huoltoteltoissa tarjotaan maksutta palveluita, kuten jarrujen säätö, jarruvaijeri, poljin, renkaiden korjaus, ketjujen ja polkimien voitelu.

Kun polkupyörän huoltoteltat palvelivat eilen Selçuklun alueella, lähellä Yıldırım Beyazıt -moskeijaa ja Selahaddin Eyyubi -kukkulalla; Lauantaina 3. kesäkuuta Meramin kaupunginosan historiallisen Meram-sillan ja Tantavin kulttuurikeskuksen edustalla; Sunnuntaina 4. kesäkuuta se perustetaan Karatay District Karşehir Market Placen ja Yediler Sancakin moskeijan puutarhaan.

📩 03/06/2023 14:48