Turkcellin naisten jalkapallon superliigan mestari julkistettu

Turkcellin naisten jalkapallon Superliigan finaalissa Ankaran pääkaupunkiseudun Fomget GSK voitti Fenerbahçen 4-2 ja tuli mestariksi.

Turkcellin naisten jalkapallon superliigan finaalissa Ankaran pääkaupunkikunta Fomget GSK ja Fenerbahce kohtasivat Izmir Alsancak Mustafa Denizli -stadionilla.

Kelta-tummansininen joukkue päätti ottelun ensimmäisen puoliskon 9-1 johtoon Zenatha Colemanin rangaistuspotkusta 0. minuutilla tekemällä maalin. Ankaran pääkaupunkiseudun kunta Fomget GSK tasoitti ottelun Daria Apaneschenkon rangaistuspotkumaalilla 90 +8 ja ottelu eteni jatkoajalle.

Fenerbahcen Ecem Cümert sai punaisen kortin 95. minuutilla.

ABB Fomget GSK meni 96-107-johtoon Armisa Kucin 3. ja 1. minuutilla maalinteossa. Zenatha Coleman kavensi eron yhteen 110. minuutilla, mutta 114. minuutilla jälleen lavalle noussut Armisa Kuc päätti ottelun lopputulokseksi 4-2. Tällä tuloksella Ankaran pääkaupunkiseudun kunta Fomget GSK voitti historiansa ensimmäisen Turkcellin naisten jalkapallon superliigan mestaruuden.

Alice Kusi ja Zenatha Coleman Fenerbahçesta valittiin parhaiksi pelaajiksi.