Izmiristä tulee uusiutuvan energian pääkaupunki

Izmiristä tulee uusiutuvan energian pääkaupunki
Izmiristä tulee uusiutuvan energian pääkaupunki

Izmirin kaupunginkaupungin kaupunginjohtaja Tunç Soyer, osallistui Energy Industrialists and Business People Associationin järjestämään toiseen ENSİA-verkostokokoukseen. Ministeri Tunç Soyer”Izmir tulee olemaan uusiutuvan ja puhtaan energian pääkaupunki toteuttamiemme hankkeiden myötä. Älä epäile. Teemme tämän yhdessä", hän sanoi.

Energy Industrialists and Businessmen Association (ENSİA) järjesti toisen ENSİA-verkostokokouksen İzmirissä. Izmir Metropolitan Municipality Pormestari ohjelmaan, johon osallistui uusiutuvan ja puhtaan energian alalla toimivia yrityksiä ja laitoksia. Tunç Soyer, İZENERJİ Hallituksen puheenjohtaja Ali Ercan Türkoğlu ja İzmir Metropolitan Municipality byrokraatit osallistuivat. Puheenvuorojen jälkeen kokouksessa puheenjohtaja Tunç Soyerpalkittiin työstään uusiutuvan energian alalla.

Soyer: "Yhteistyömme on erittäin arvokasta"

İzmir Metropolitan Municipality pormestari, joka sanoi, että İzmir tulee olemaan uusiutuvan ja puhtaan energian pääkaupunki heidän toteuttamiensa hankkeidensa kanssa. Tunç Soyer"Älä epäile. Teemme tämän yhdessä. Koska tämä kaupunki, jolla on maailman rikkaimmat uusiutuvat energiavarat, ansaitsee sen. Mutta täällä ENSİAlla on paljon tehtävää. Tämä verkostoituminen on itse asiassa luottamuksen lähde. Se on luottamuksen lähde, joka osoittaa, että tämä on mahdollista, mutta kauneinta on, että olet perustanut Genç ENSİA:n. Valoisan tulevaisuuden kannalta on erittäin tärkeää, että nuoret pitävät huolta tästä alueesta. Onnittelen teitä kaikkia. Me Izmir Metropolitan Municipaltina jatkamme investointejamme uusiutuvaan ja puhtaaseen energiaan. Yhteistyömme on erittäin arvokasta, hän sanoi.

Wolter: "Izmir on erittäin tärkeä keskus"

Izmirin Saksan pääkonsuli Dr. Detlev Wolter puolestaan ​​totesi, että İzmir on erittäin tärkeä uusiutuvan energian klusterikeskus ja sanoi: "On erittäin arvokasta, että Turkki on allekirjoittanut Pariisin ilmastosopimuksen. Hyötyäksemme Saksan ja Turkin energiayhteistyön mahdollisuuksista meidän on asetettava etusijalle taloudellinen yhteistyömme.

📩 03/06/2023 13:14