Istanbulista tulee maailman ilmailupääkaupunki

IATA:n varsinainen yhtiökokous
IATA:n varsinainen yhtiökokous

International Air Transport Association (IATA) ilmoitti, että globaalin ilmailualan johtajat kokoontuvat Istanbulissa Pegasus Airlinesin isännöimään IATA:n 79. vuosikokoukseen (AGM) ja World Air Transport Summit -konferenssiin.

Tapahtuma, joka järjestetään 4.-6. kesäkuuta, kokoaa yhteen alan huippujohtajia IATA:n yli 300 jäsenlentoyhtiöstä sekä keskeiset valtion virkamiehet, strategiset kumppanit, laitetoimittajat ja media.

IATA:n pääjohtaja Willie Walsh sanoi: "Maanantai, 5. kesäkuuta, Istanbul on maailman ilmailupääkaupunki. Lentoyhtiöt tapaavat arvioidakseen alan toipumista COVID-19:stä, suunnitellakseen polkua kohti kestävämpää tulevaisuutta, keskustelemassa teknologian tarjoamista mahdollisuuksista lisätä tehokkuutta modernista vähittäiskaupasta edistyksellisiin mukavuuksiin ja ymmärtääkseen kohtaamiaan yhteisiä sääntelyhaasteita. Ilmailu on tärkeää. Vaikka geopoliittiset jakautumat syvenevät, maailman yhdistäminen on elintärkeä tehtävä, joka edellyttää kannattavia, turvallisia, tehokkaita ja kestäviä lentoyhtiöitä. Tässä yleiskokouksessa tehtävät päätökset antavat suunnan entistä tehokkaammalle maailmanlaajuiselle yhteydelle."

Pegasus Airlinesin hallituksen puheenjohtaja ja IATA:n hallintoneuvoston puheenjohtaja Mehmet T. Nane sanoi yleiskokousta arvioidessaan: "Olemme erittäin ylpeitä voidessamme isännöidä alan kumppaneitamme kaupungissamme Istanbulissa. Toivotamme kaikki tervetulleiksi IATA:n yleiskokoukseen, varsinkin kun siirrymme kohti 100 lentokoneen laivastoamme Turkin tasavallan 100-vuotispäivänä tänä vuonna. Ilmailu kokoontui auttamaan turkkilaisia ​​jälleenrakentamisessa helmikuun traagisen maanjäristyksen jälkeen. Ja nyt ilmailu kokoontuu keskustelemaan tärkeistä kysymyksistä, jotka liittyvät tiellämme kohti tavoitettamme hiilidioksidipäästöttömyydestä vuoteen 2050 mennessä, toimialamme monimuotoisuudesta, operatiivisesta toipumisestamme COVID-tilanteesta ja paljon muuta.

Maailman lentoliikenteen huippukokous järjestetään myös

IATA:n vuosittaisen yleiskokouksen jälkeen pidetään maailman lentoliikennehuippukokous. Alan päivitettyjen talousnäkymien lisäksi huippukokouksessa käsiteltävät keskeiset asiat ovat:

"Big Picture" katsaus alan haasteisiin muuttuvien energiamarkkinoiden ja toimitusketjujen muuttuessa

Ilmailun panos Turkin maanjäristyksen jälkeiseen elpymiseen

Kehitys kestävän kehityksen alalla

Vuoden 2022 toiminnallisista haasteista opitut opit

Qatar Airways on sponsori Diversity and Inclusion Awards -kilpailulle, joka järjestetään tänä vuonna neljättä kertaa. Nämä palkinnot jaetaan organisaatioille ja henkilöille, jotka tukevat ja lisäävät tietoisuutta alan 25by2025-aloitteesta, jonka tavoitteena on tehdä ilmailualasta tasa-arvoisempi sukupuoli.

📩 03/06/2023 13:21