Ilmaisen perheterapiakeskuksen toinen haara avattiin Keçiörenissä

Ilmaisen perheterapiakeskuksen toinen haara avattiin Keçiörenissä
Ilmaisen perheterapiakeskuksen toinen haara avattiin Keçiörenissä

Keçiörenin kunnan käyttöön ottama perheterapiakeskus Adnan Menderes Branch avattiin. Tilan avajaisiin osallistuivat Keçiörenin pormestari Turgut Altınok, Keçiörenin piirikuvernööri Mehmet Akçay, AK-puolueen Keçiörenin piirin presidentti Zafer Çoktan, kaupunginvaltuuston jäsenet, poliittisten puolueiden ja kansalaisjärjestöjen edustajat.

Avajaisissa pitämässään puheessa Keçiörenin pormestari Turgut Altınok sanoi: "Sanoin pandemian aikana: "On 4 ongelmaa, joilla on dominoefekti." Ja niin kävi. Nämä olivat taloudellisia, poliittisia, psykologisia ja sosiologisia ongelmia. Avasimme perheterapiakeskuksemme ensimmäisen sivuliikkeen tarjotaksemme ilmaista psykologista tukea kansalaisillemme. Tämä on toinen haaramme. Onnea." sanoi.

"PERUSVÄKIVALTA JA NAISTEN VÄKIVALTA ON KOKENEIMTA"

Altınok kiinnitti puheessaan huomiota perheväkivaltaan ja naisiin kohdistuvaan väkivaltaan Turkissa ja sanoi:

”Tällä hetkellä perheväkivalta ja naisiin kohdistuva väkivalta ovat yleisintä rikollisissa ja rikostyypeissä. Tätä tapahtuu kaikkialla Turkissa. Keçiören oli Turkissa toisella sijalla. Nyt suhde on hieman pienempi. Joten riittääkö se? Ei tietenkään riitä. Perheen onnellisuus tarkoittaa yhteiskunnan onnea. Perheen onni on lapsen onni. Perheen onnettomuus tarkoittaa yhteiskunnan ja lasten onnettomuutta. Täällä tarjoamme terapiapalveluita lapsillemme, nuorille ja aikuisille. Ensimmäisessä toimipisteessämme olemme palvelleet tähän mennessä yli 25 tuhatta kansalaista. Tämä on toinen haaramme. Tässä suhteessa Keçiörenin kunta on ensimmäisten kunta, se on innovaatioiden kunta. Emme tietenkään lopu tähän. Meillä on myös painoa. Meillä on täällä myös ravitsemusterapeutti. Tarjoamme tämän palvelun sanomalla "Miten voit laihtua, kuinka voit elää terveellisesti". Psykiatriset keskukset ovat tällä hetkellä täynnä. Pohdimme yhteiskuntamme kuntouttamista ja ongelmien ratkaisemista ja avasimme perheterapiakeskuksemme. Olemme huolissamme siitä, kuinka voimme minimoida ongelmat. Olemme myös huolissamme siitä, kuinka saada ihmiset, jotka ovat Allahin luomia kauneimpia olentoja, elämään onnellisina. Täällä on paljon kysyntää Keçiörenin ulkopuolelta. Tälle alueelle on suuri kysyntä kaikilla elämänaloilla. Toivottavasti nämä keskukset johtavat perheväkivallan vähentämiseen ja poistamiseen."

Avajaisissa nauhaa leikkaamalla yksi onnekas kansalainen sai lahjaksi polkupyörän ja toiselle pesukone.

ENSIMMÄINEN LIIKETOIMINTA ALKOI VUONNA 2020

Kun Perheterapiakeskus Adnan Menderes Branch alkoi tarjota ilmaisia ​​psykologipalveluita aikuisten, lasten ja nuorten neuvonnan, ravitsemuksen ja ruokavalion aloilla, kunnan ensimmäinen ilmainen Perheterapiakeskus aloitti toimintansa vuonna 2020.

📩 03/06/2023 15:03