Heijastinliivejä jaetaan polkupyörä- ja skootterinkuljettajille Gaziantepissa

Heijastinliivejä jaetaan polkupyörä- ja skootterinkuljettajille Gaziantepissa
Heijastinliivejä jaetaan polkupyörä- ja skootterinkuljettajille Gaziantepissa

Gaziantepin pääkaupunkiseudun kunta jakoi 3 6 heijastinliiviä polkupyörän ja sähköskootterin kuljettajille XNUMX. kesäkuuta järjestettävän maailmanpyöräpäivän ja valtatieliikenteen turvallisuusviikon puitteissa.

Nail Bilen Streetin pyörätiellä kuljettajille jaettiin heijastinliivit, jotka pääkaupunkiseudun liikennevirasto teki pakolliseksi valtateiden yleissääntöön tehdyllä muutoksella. Tapahtuman tavoitteena on lisätä ympäristöystävällisen ja terveellisen kulkuneuvon, polkupyörän, käyttöä ja lisätä tietoisuutta turvallisesta ajamisesta.

Pyöräilijä Serkan Bayraz, joka sanoi olevansa tyytyväinen pääkaupunkiseudun rakentamiin pyöräilyreitteihin, sanoi: ”Pyörätiet ovat mielestäni yksi pääkaupunkiseudun parhaista sijoituksista. Pääkaupunkiseutu jakaa tänään liivejä maailman pyöräilypäivän kunniaksi. Olemme niin iloisia. Suosittelemme sitä kaikille turvallisuussyistä. Käytän sitä tästä lähtien."

Soner Servet Kanlı puolestaan ​​totesi, että hän käyttää pyöräteitä koulussa ja töissä: ”Pyörätie on minulle turvallisempi. Sillä kun tulen normaalilta liikennetieltä, he aina höystävät, vaikka olisin kulmassa. Ei turvallista. Minun on turvallisempaa kulkea pyörätietä. "Kävelen öisin heijastavissa vaatteissa", hän sanoi.

Resul Yılmaz, joka kertoi saaneensa pyöränsä lahjaksi pääkaupunkiseudulta, mainitsi myös käyttävänsä polkupyörää säännöllisesti ja sanoi: ”Minä käyn sen mukana, kun menen kouluun. Todella hienoja kuntamme jakamia pyöriä. Käytämme näitä liivejä ollaksemme turvallisempia päivin ja öin", hän sanoi.

📩 03/06/2023 13:28