Bussit Denizlissä ovat ilmaisia ​​LGS:ään saapuville

Bussit Denizlissä ovat ilmaisia ​​LGS:ään saapuville
Bussit Denizlissä ovat ilmaisia ​​LGS:ään saapuville

Denizlin pääkaupunkiseudun linja-autot ovat maksuttomia opiskelijoille ja opettajille, jotka suorittavat High School Transition Systemin (LGS) puitteissa pidettävän keskitetyn kokeen sunnuntaina 4.

Opiskelijat, jotka suorittavat keskitetyn kokeen, joka järjestetään High School Transition Systemin (LGS) puitteissa Denizlissä, pääsevät koepaikoille maksutta Denizlin pääkaupunkiseudun busseilla. Tässä yhteydessä pääkaupunkiseudun linja-autot ovat maksuttomia opiskelijoille ja kaikille tutkinnon vastaanottajille, jotka suorittavat LGS:n puitteissa järjestettävän kokeen sunnuntaina 4. Opiskelijat ja tutkinnon vastaanottajat voivat matkustaa pääkaupunkiseudun linja-autoilla maksutta näyttämällä kuljettajille kokeen pääsytodistuksen tai viralliset asiakirjat.

Pormestari Osman Zolanin menestysviesti

Denizlin pääkaupunkiseudun pormestari Osman Zolan toivotti menestystä kaikille sunnuntaina pidettävään kokeeseen osallistuville opiskelijoille. Pormestari Zolan sanoi, että hän uskoo, että opiskelijat selviävät kokeesta parhaalla mahdollisella tavalla päättäväisesti ja vaivannäöllä, ja sanoi: ”Muista, että mikään ei ole tärkeämpää kuin sinä, terveytesi ja rauhasi, riippumatta kokeen tuloksesta. Kaikki lapsemme ovat meille arvokkaita ja erityisiä. Olet tulevaisuutemme, valoisa tulevaisuutemme. Minulla ei ole epäilystäkään siitä, että kova työsi palkitaan. Toivotan menestystä kaikille kokeeseen tuleville opiskelijoillemme. Jumala sinua auttakoon."

📩 03/06/2023 14:58