Buca valmistui kirsikkafestivaaliin

Buca valmistui kirsikkafestivaaliin
Buca valmistui kirsikkafestivaaliin

Bucan kunta on valmistunut 16. Belenbaşı Yörük -kulttuurin edistämis- ja kirsikkafestivaaliin, joka järjestetään tänä vuonna edesmenneen Belenbaşı Mukhtar İsmet İlhanin muistoksi. Pormestari Erhan Kılıç kutsui kaikki İzmirin ihmiset festivaaleille, joissa Sümer Ezgü, yksi turkkilaisen kansanmusiikin suosituimmista nimistä, astuu lavalle.

Bucan kunnan Belenbaşı Yörük -kulttuurin edistämis- ja kirsikkafestivaali, jonka isännöivät Bucan kunta ja Belenbaşı Muhtarlığı Izmirin pääkaupunkiseudun panoksella, järjestetään tänä vuonna 16. kerran. Festivaali, jossa nomadikulttuurin tärkeät arvot heräävät henkiin, järjestetään Belenbaşın päällikön ja Egeanmeren alueen presidentin İzmir Yörük Turkmenistanin liiton İsmet İlhanin muistoksi, joka menetti henkensä. sydänkohtaus viime marraskuussa.

VÄRIKSIÄ TAPAHTUMAT

Festivaali alkaa cortege-marssilla sunnuntaina 4. kesäkuuta. Festivaali, joka sisältää värikkäitä tapahtumia, kuten kansantansseja, keskek-tatuointia ja Belenbaşı Yörükin kyläteatterin show'ta, jatkuu konserteilla. Festivaaleilla, jonne odotetaan runsaasti osallistujia, valitaan myös paras kirsikan tuottaja.

MYÖS KONSERTIT OSALLISTUVAT

Taiteilija Bahar Almaç, Zeynep İlhan, Kemal Özgün, Fatoş Kadıoğlu ja Belenbaşı Villagen taiteilijat Yavuz İlhan ja Abdullah İnanç nousevat myös lavalle osana festivaalia, jossa Sümer Ezgü, yksi turkkilaisen kansanmusiikin tärkeimmistä nimistä, antaa konsertin. .

KUTSU IZMIRSILLE

Pormestari Erhan Kılıç sanoi, että nomadit ovat yksi Bucan tärkeimmistä arvoista: "Teemme parhaamme pitääksemme tämän kulttuurin elossa. Festivaali on myös osa sitä. Odotamme innolla tervetulleeksi kaikki Izmirin kansalaiset festivaaleillemme, jotka pidetään sunnuntaina 4. kesäkuuta.

📩 03/06/2023 15:16