Ayvalık 9. AIMA Music Festival alkaa 8. kesäkuuta

Ayvalık AIMA -musiikkifestivaali alkaa kesäkuussa
Ayvalık 9. AIMA Music Festival alkaa 8. kesäkuuta

Ayvalık International Music Academyn (AIMA) vuodesta 2013 järjestämä AIMA Music Festival, joka kokoaa yhteen ayvalıkilaiset klassisen musiikin ja jazzin parissa, saapuu kesään täydellä ohjelmalla. Festivaali, joka järjestetään tänä vuonna Sabancı-säätiön tuella 8.-24., päättyy yhteensä 12 konserttiin, jotka kattavat kesäkuukausien.

Festivaalin avauskonsertissa esiintyi O Da Tekfen Brass Band, johon kuuluivat Berke Buğra Gökkaya (tuba), Alper Çoker (trumpetti), Ertuğrul Köse (maissitorvi), Kumsal Germen (pasuuna) ja Deniz Arda Başuğur (trumpetti) Ayvalık Municipality Grand Park Amphitheaterissa Hän tapaa yleisön klo . 8 klo 2023:20 alkavassa konsertissa esitetään sovituksia puhallinkvintetille sekä suosittuja että klassisia teoksia. Konsertti on kaikille avoin ja maksuton.

Ayvalıkin 9. AIMA-musiikkifestivaali järjestetään kesäkuussa kappaleilla "Young Talents: İlyun Bürkev (piano) ja Naz İrem Türkmen (viulu)" 24. kesäkuuta ja "Nil Kocamangil (sello) ja Cem Babacan (piano)" 29. kesäkuuta. Hän jatkaa konserttejaan.

📩 03/06/2023 14:17