İZELMAN Kindergartens palvelee uudella lukukaudella 20 haaralla

İZELMAN Kindergartens valmistautuu lukuvuoteen
İZELMAN Kindergartens palvelee uudella lukukaudella 20 haaralla

İzmirin pääkaupunkikuntaan kuuluvat İZELMAN päiväkodit valmistautuvat lukuvuoteen 2023-2024. İZELMAN Kindergartensin päiväkoti- ja päiväkotikasvatuskeskukset Balçova, Güzelyalı ja Girne Latife Hanım, jotka palvelevat uudella kaudella 20 toimipisteellä, muuttavat myös omakotitaloihin.

İZELMAN Kindergartens, joka on sidoksissa İzmirin pääkaupunkikuntaan, jatkaa oppilaidensa tukemista kaikilla varhaislapsuuden kehittämisen osa-alueilla 2023-2024 koulutuskaudella "hauskan oppimisen" periaatteella. İZELMAN A.Ş., joka alkoi palvella 12 päiväkodin kanssa avaamalla sivuliikkeet Dikilissä, Menderesissä, Beydağissa ja Aliağassa sekä kaupungin keskustassa. Uudella koulutuskaudella luku nousee 20:een. Lisäksi huoneistoissa sijaitsevat Balçova, Güzelyalı ja Girne Latife Hanım päiväkoti- ja päiväkotikasvatuskeskukset siirretään myös omakotitaloihin.

Historiallisesta rakennuksesta tuli koulutuksen koti

İZELMANin pääjohtaja Burak Alp Ersen sanoi, että he muuttivat Gürçeşme Zübeyde Hanımin päiväkoti- ja päiväkotikoulutuskeskuksen Gürçeşmen hoitokodista erilliseen rakennukseen, joka sijaitsee lähellä Butchers Squarea Bucassa noin vuosi sitten, ja sanoi: "Buca Fevziye-İsmail Topcan Nursery Päiväkodin koulutuskeskus” Palvelemme laitoksessamme 150 vuotta vanhassa historiallisessa rakennuksessa. Poistimme 6 vuotta tyhjillään olleen historiallisen rakennuksen rappeutuneesta tilasta ja kunnostimme sen pääkaupunkiseudun varoilla. Koulussamme opiskelee 90 opiskelijaa. Päiväkodin sijainti keskustassa helpotti myös kuljetusta kouluun. Rakennuksen edessä ja takana on myös puutarha, joka tukee lasten kehitystä ja antaa heille mahdollisuuden viettää aikaa luonnon kanssa. Pyrimme saamaan päiväkodit ja päiväkodit palvelemaan paremmin. Seuraavalla koulutuskaudella siirrämme kerrostalooppineet päiväkodimme omakotitaloihin", hän sanoi.

Hyviä uutisia metropolin ulkopuolella

Ersen totesi, että he tarjoavat koulutusta 12:lle 18–72 kuukauden ikäiselle opiskelijalle 750 eri toimialalla, ja Ersen sanoi: ”Vaikka tarjosimme koulutusta 2019 päiväkodissa vuonna 7, nosimme tämän määrän 12:een. Lukuvuonna 2023-2024 palvelemme 20 päiväkodin kanssa. Palvelemme edelleen metropolin ulkopuolella. Tarjoamme palvelua Aliağassa, Dikilissä, Beydağissa, Menderesissä. Nyt lisäämme näille alueille alueet, kuten Torbalı, Kiraz, Tyre ja Bergama. Palvelemme noin 110 työntekijällä, hän sanoi.

Vuonna 2023 toimii 20 koulua

İZELMAN Kindergartens, joka palvelee Balçovan, Evka-2:n, Evka-4:n, Girnen, Bucan, Güzelyalın, Dikilin, Beydağin, Aliağan, Bornovan, Görecen ja Kemalpaşan alueilla kokeneen opetushenkilöstön kanssa, täyttää 100 vuotta perustamisestaan. myös Gaziemirin, Tyren, Torbalın, Kirazin, Bergaman, Bayındırin, Urlan ja Menemenin haarat lisätään.

📩 03/06/2023 12:56