Voiton nimi Bursa-rallissa Çukurova-Akçay

Voiton nimi Bursa-rallissa Çukurova Akçay

Petrol Ofisi Maxima 2023 Turkin rallin toisen osakilpailun, Beydağ Int Yapı 47th Yeşil Bursa Rallyn, järjesti Bursa Automobile Sports Club (BOSSEK) 19.-21. toukokuuta ICRYPEXin, Bursa Metropolitan Municipalityn, aloft Hotel Bursan lahjoituksella. İnallar ja Özhan. Kilpailun aloitusseremoniassa, 19. toukokuuta, Atatürkin muistojuhlaa, nuoriso- ja urheilupäivää vietettiin suurella innolla, ja siihen osallistui 148 urheilijaa. Turkin kotimainen auto TOGG esiintyi myös kilpailijoiden edessä ensimmäistä kertaa seremoniassa, johon osallistuivat Turkin tasavallan teollisuus- ja teknologiaministeri Mustafa Varank ja Bursan pääkaupunkiseudun pormestari Alinur Aktaş.

Joukkueiden kokonaispituus kahden päivän aikana on 470 km. BC Vision Motorsportin Burak Çukurova-Burak Akçay voitti rallin yleisluokituksen, jossa he kilpailivat 10 erikoiskokeessa asfalttilattiaisella radalla, joka on kilpailun toinen sija, ja joukkue voitti myös luokan. 2 otsikkoa. GP Garage My Teamin Ümit Can Özdemir-Batuhan Memişyazıcı sijoittui toiseksi, kun taas Ali Türkkan-Burak Erdener Castrol Ford Team Turkista voitti yleisluokituksen kolmannen sekä luokan 3 ensimmäisen sijan. Rallissa, jossa sateinen sää, joka osoitti käyttöliittymän toisena päivänä, vaikeutti tiimejä, Castrol Ford Team Turkey voitti Brands ja BC Vision Motorsport oli joukkueiden voittaja.

GP Garage My Teamin Uğur Soylu voitti ensimmäisen sijan tänä vuonna toteutetussa master-kategoriassa, Erhan Akbaş samasta joukkueesta voitti toisen sijan ja Cem Yudulmaz Castrol Ford Team Turkeysta voitti kolmannen sijan. Red Bull -urheilija Ali Türkkan voitti nuorten lentäjien mestaruuden, kun taas Begüm Uludağ, joka kilpaili Sevgi Aktürkin kanssa, tuli nuorten perämiesten voittajaksi. Rallin luokan 4 ja kaksipyöräisen voittajat olivat Yıldıray Demircioğlu-Mehmet Köleoğlu Atış Motorsportsista, N-luokan voittaja Sinan Soylu-Özgür Akdağ GP Garage My Teamistä, luokan 5 voittaja Tuncer Sancaklı-Asena Sancaklı BC Visionista. GMG Racingin Burcu Çetinkaya vei naislentäjien ykköspaikan ja Asena Sancaklı voitti naispuolisten perämiesten ykköspaikan.

Isä ja poika -tiimi Ömer Gür-Levent Gür voitti klassisille ralliautoille avoimen historiallisen luokituksen ja luokan 1 ensimmäisen sijan, kun taas Tan-Selda Çağlayan pariskunta tuli toiseksi ja Yılmaz Köprücü-Utku Güloğlu kolmanneksi. Selda Çağlayan voitti Historic-luokan naispuolisen perämiehen ensimmäisen palkinnon.

TOSFED Rally Cup -luokituksessa BC Vision Motorsportin Melih Cevdet Yıldırım-Bora Arabacı sijoittui ensimmäiseksi yleisluokituksessa ja kategoriassa 2, kun taas Kaan Kara-Taner Kara kategoriassa 1 ja Fatih Selim Göçer-Ali Tuğrul luokassa 3, Kaya luokassa 4 ja Kaya. Çetinkaya-Tolga Tezeken olivat joukkueet, jotka päättivät cupin ensimmäisenä. Ensimmäistä kertaa tyttärensä Zeynep Tümerkanin kanssa rallin aloittaneesta Çiğdem Tümerkanista tuli ensimmäiset naislentäjät, kun taas Sinan Yardimicin kanssa ensimmäisen starttinsa ottanut Cansu Açar oli nimi, joka saavutti ykkössijan naispuolisten perämiesten joukossa.

Petrol Ofisi Maxima 2023 Turkin rallin mestaruuskilpailut jatkuvat Eskişehir-rallilla, joka järjestetään 10.-11. kesäkuuta.