Universe By ViewSonic -tuote esiteltiin GESS-messuilla

Universe By ViewSonic -tuote esiteltiin GESS-messuilla
Universe By ViewSonic -tuote esiteltiin GESS-messuilla

Viewsonic esitteli GESS-messuilla "Universe By ViewSonic" -tuotteensa, koulutuksen metaversumin. ViewSonic, yksi maailman johtavista näyttö- ja koulutusteknologian brändeistä, isännöi ViewSonicin UNIVERSE:n, vahvan ja turvallisen virtuaalikampuksen, jossa opiskelijat tuntevat olonsa paremmaksi ja voivat olla enemmän vuorovaikutuksessa eri teemojen ja henkilökohtaisten avatareiden kanssa 24.-26. GESS Turkey Educational Technologies ja Solutions Fair, joka tuotiin yhteen koulutusmaailman kanssa. ViewSonic Turkin maajohtaja M. Önder Şengür, joka antoi tietoa "UNIVERSE by ViewSonicista", joka tuo kasvokkain tapahtuvan koulutuksen edut digitaaliseen ympäristöön ja muihin edtech-ratkaisuihin, sanoi: "Jatkamme ekosysteemimme käyttöönottoa Palvelun strategia digitaalisen koulutusekosysteemin luomiseksi.”

ViewSonic, maailman johtava kuvantamis- ja koulutusteknologian valmistaja; Uudella tuotteellaan "UNIVERSE by ViewSonic", joka lisää opiskelijoiden menestystä ja helpottaa opettajien työtä tarjoamalla tehokkaita oppimiskokemuksia digitaalisella kampuksella, opiskelijat, opettajat, vanhemmat ja koulutusalan ammattilaiset kokoontuivat GESS Turkey Educational Technologies and Solutions -tapahtumaan. Reilu.

Brändi, joka tarjoaa uusia näkökulmia ja tuotteita innovatiivisilla teknologisilla ratkaisuillaan koulutuksessa; esitteli ainutlaatuisen UNIVERSE by ViewSonic -tuotteen, jota ei ole aiemmin otettu käyttöön Turkissa ja joka tarjoaa tehokkaan oppimis- ja opetuskokemuksen metaversumiuniversumissa sijaitsevalla virtuaalikampuksella, erityisessä kokemuskokoonpanossa, jonka se on pystyttänyt 50 m2:n osastoalueelle. Tutkiessaan koulutuksen uusinta ulottuvuutta vierailemalla ViewSonicin houkuttelevalla osastolla, osallistujat kokivat, kuinka ViewSonicin UNIVERSE tekee verkkokoulutusprosessista interaktiivisemman, tehokkaamman ja nautittavamman erilaisten avatarien, teemojen ja alueiden avulla. Tuote, joka on suunniteltu maksimoimaan opiskelijoiden keskittyminen ja menestyminen verkkoympäristössä muuttuvien koulutustarpeiden mukaisesti, paljasti digitaalisen koulutuksen uusimman pisteen.

ViewSonic-osastolla, joka toi messuille temaattisen luokkahuonekokemuksen, virtuaalisen biologian luokkahuoneen kokeneet opiskelijat todistivat, kuinka he voivat olla vuorovaikutuksessa biologisten rakenteiden, kuten verihiutaleiden ja hermosolujen, kanssa. Pääasiassa biologiaan keskittyvä ViewSonic aikoo myös tulevaisuudessa luoda teemahuoneita, jotka perustuvat muun muassa englannin, matematiikan, maantieteen ja historian aiheisiin.

"ViewSonicin UNIVERSE:n ansiosta verkkokoulutus ei ole enää yksisuuntaista"

ViewSonic Turkin maajohtaja M. Önder Şengür, joka välittää ViewSonicin UNIVERSEN tarjoamat ainutlaatuiset edut, jotka poistavat verkkokoulutuksen yksisuuntaisesta koulutuksesta, jossa vain opettajat opettavat ja opiskelijat kuuntelevat passiivisesti, sanoi: "Metaverse koulutusuniversumi, joka on ollut toteutettu ensimmäistä kertaa Turkissa ViewSonicin UNIVERSE, yksityinen ja ryhmä selostus- ja keskustelutiloilla sohbetSe tarjoaa ominaisuuksia, kuten Tuotteen mukavasti ja turvallisesti tarjoama interaktiivinen ympäristö antaa oppilaille mahdollisuuden luoda merkityksellisiä yhteyksiä opettajiinsa ja luokkatovereihinsa. Lisäksi virtuaalikampus, joka tarjoaa monia interaktiivisia alueita, kuten pääoppimistiloja, kuten luentosaleja, taukoalueita, erilaisia ​​kokoustiloja, tekee verkkokoulutuksesta interaktiivista.

"Työskentelemme digitaalisen koulutusekosysteemin luomiseksi"

Şengül totesi olevansa erittäin iloinen saadessaan tuoda uuden ulottuvuuden Edtech-sektorille ja esitellä UNIVERSE by ViewSonic -tuotteen yleisölleen GESSissä; "ViewSonicin universe, ensimmäinen Edtech-teollisuudessa; Siinä on Learning Tools Interoperability (LTI) ja erilaisia ​​oppimisen hallintajärjestelmiä (LMS), kuten Canvas ja Blackboard. Meillä on vahva palvelininfrastruktuuri, ohjelmisto, joka on avoin erityisille lisäyksille tai mukautuksille. UNIVERSE ajetaan asentamalla ohjelmia Android-, Apple- ja Windows-laitteisiin. Se ei vaadi lisätarvikkeita ja alhaisempia vaatimuksia kuin useimmat videoneuvotteluympäristöt, ja se kuluttaa vain 500 Kbps per yhteys. Lähitulevaisuudessa jaamme koulutusmaailman kanssa tuotteen Android- ja MacOS-versiot, jotka tehostuvat entistä tehokkaammin digitaalisia kurssisisältöjä ja interaktiivisia näyttöjä tarjoavan myViewBoardin kanssa.

Toteamalla, että ViewSonic jatkaa "Ekosysteemi palveluna (EaaS)" -strategian toteuttamista digitaalisen koulutusekosysteemin luomiseksi, Şahin päätti sanansa seuraavasti: "Vaikka näemme digitalisaation lisääntyvän koulutuksessa, käytetty tekniikka ei ole täyttänyt. käyttää mitä on mahdollista. UNIVERSE tarjoaa opiskelijoille ja opettajille pääsyn ratkaisuihin, jotka hyödyntävät viimeisintä ja innovatiivisinta teknologiaa heidän verkko-oppimiskokemuksensa parantamiseksi.

Messuilla ViewSonic esitteli muita kouluttajille tarkoitettuja ratkaisujaan digitaaliseen oppimiseen sekä erilaisia ​​ViewSonic Originalsin valmiita digitaalisia kurssisisältöjä sekä uusimpia interaktiivisia ViewBoard-näyttöjä ja myViewBoard-ohjelmistopaketteja. Suuren mielenkiinnon saaneessa tapahtumassa osallistujat saivat kokea uusimmat koulutusteknologian ratkaisut erilaisissa skenaarioissa.

Günceleme: 25/05/2023 13:14

Samanlaisia ​​mainoksia