Sakaryan kiertue oli henkeäsalpaava 4 päivän ajan; Seuraavana on MM-kisat

Kierros Sakarya Henkeäsalpaava koko päivän; Seuraavana on MM-kisat

Kiertue Sakarya pyöräilykilpailuissa oli suurta jännitystä. Oranssin paidan omistaja oli virolainen Martin Laas kisoissa, jotka jatkuivat eri vaiheissa 4 päivää. Bereznyak, Büyükşehirin tähtinimi, saavutti yleisluokituksen 3. sijan. Jännitys Bike Festissä jatkuu Mountain Bike Eliminator World Cup -kilpailuilla sunnuntaina 21. toukokuuta.

Pääkaupunkiseudun kunnan järjestämä Bike Fest Sakaryassa, joka on nimetty Pyöräystävälliseksi kaupunkiksi, tarjosi yleisölle jännittäviä hetkiä adrenaliinia täynnä olevissa kisoissa. Nopeus, intohimo, innostus, jännitys ja kilpailu kietoutuivat 4 päivää kestäneen maantiepyöräkilpailun Tour Of Sakarya viimeisessä vaiheessa (Karasu). 138 joukkuetta ja 13 urheilijaa 14 maasta polkivat kovalla 68 kilometrin radalla, joka oli kova kilpailu.

Kilpailu

Tour Of Sakaryan viimeisessä vaiheessa Kiinan maajoukkueen Xianjing Lyu ylitti ensimmäisenä maaliviivan. Viro Martin Laas sijoittui toiseksi Astanan joukkueesta. Kolmanneksi tuli maaliin Sakarya Metropolitan Municipality Cycling Teamin tähtipyöräilijä Aliaksandr Bereznyak.

Martin Laasista tuli Tour of Sakarya -kilpailun ensimmäinen

Loppukoetulosten jälkeen julkistettiin myös 4 päivän Tour Of Sakarya -kisojen yleisluokitusjohtaja. Yleisluokituksen johdon voittanut virolainen Martin Laas sai oranssin paidan omistajaksi, jonka väri on saanut inspiraationsa Sakaryan symbolituotteesta, kurpitsasta. UCI:n toimihenkilöt luovuttivat mitalinsa voittaneille urheilijoille.

Metropolitan Bereznyak palkintokorokkeella

Sakarya Metropolitan Municipality Pro Team, joka aloitti Tour of Sakarya -kilpailut 6 urheilijalla, suoritti 4 päivän kilpailut 4 urheilijalla. Joukkueen tähtinimi, venäläinen urheilija Bereznyak, sijoittui yleisluokituksen kolmanneksi. Sychuhou, yksi pääkaupunkiseudun pyöräilijöistä, sijoittui yleisluokituksessa 3., Louiche 10. ja Alizada 36. sijalle.