TCDD:n rautatieturvallisuuslupa uusittu

TCDD:n turvallisuuslupatodistus uusittu
TCDD:n turvallisuuslupatodistus uusittu

Turkin valtion rautatiet (TCDD), joka on tehnyt turvallisuudesta rautateiden toiminnan perusfilosofian, jatkaa toimenpiteitä tähän suuntaan. Liikennepalvelusääntelyn pääosasto (UHDGM) rekisteröi toimintansa turvallisuusjohtamisjärjestelmään (EYS) ja uudisti TCDD:n rautatieturvallisuuslupatodistuksen.

UHDGM:n pääjohtaja Murat Baştor luovutti "Turvallisuuslupatodistuksen" TCDD:n pääjohtajalle Hasan Pezükille seremoniassa. Toimitusjohtaja Pezük sanoi seremoniassa puhuessaan: ”Olemme omaksuneet perusperiaatteen turvallisuuskulttuurin levittämisestä ja siitä käyttäytymisestä. Kansallisen lainsäädännön puitteissa tehdyn arvioinnin tuloksena yhtiömme menestys on kirjattu. Haluan kiittää kaikkia rautatiemiehiämme, jotka tuovat lisäarvoa laitoksellemme tekemällä turvallisuudesta elämänfilosofian.” käytti lauseita.

TCDD; Kaikissa aiheissa, kuten turvallisuuspolitiikan määrittely, turvallisuustavoitteiden määrittäminen, turvallisuusstandardien ja prosessien määrittäminen, turvallisuusriskien hallinta, henkilöstön pätevyys ja koulutus, tietoliikenne, dokumentaation hallinta, hätätilannesuunnitelmien laatiminen, onnettomuuksien/tapahtuman tutkintamenetelmien määrittäminen , turvallisuusjohtamisjärjestelmän sisäiset auditoinnit.. UHDGM katsoi sen kansallisen lainsäädännön puitteissa riittäväksi ja uusi turvallisuuslupaasiakirjansa viideksi vuodeksi rautatieinfrastruktuurin ylläpitäjänä.

Günceleme: 24/05/2023 10:05

Samanlaisia ​​mainoksia