Sılan Baku-konsertti muuttui näyttäväksi esitykseksi 3 tuhannelle ihmiselle

Sılan Baku-konsertti muuttui tuhannen hengen näyttäväksi esitykseksi
Sılan Baku-konsertti muuttui näyttäväksi esitykseksi 3 tuhannelle ihmiselle

5 vuotta myöhemmin Sıla tapasi jälleen pienen hänen nimensä kantavan faninsa Bakun konsertissa. Taiteilija koki tunteellisia hetkiä saadessaan lahjaksi rannekorun, jossa oli pikku Sılan nimi lavalla.

Sıla Gençoğlu nousi lavalle Bakun kongressikeskuksessa Azerbaidžanissa edellisenä päivänä. Kuuluisa laulaja lumoitsi yleisön energisellä esityksellään. Konsertissa lavalle nouseva samanniminen pieni fani Sıla esitteli rannekorun, jossa oli hänen nimensä. Kuuluisa artisti kosketti hänen pienen faninsa lahja-yllätystä, jonka hän tapasi Bakun konsertissa viisi vuotta sitten.

Salin täyttänyt 3 hengen innostunut yleisö teki konsertista unohtumattoman säestämällä jokaista Sılan laulua. Upea tunnelma lavalla jatkui konsertin loppuun asti. Sılan konsertti Bakussa, joka saavutti merkittävän menestyksen konsertilla maailmankuulussa Toronto Massey Hallissa viime kuussa, kuului myös hänen unohtumattomiin konserttiinsa ulkomailla.

Ennen kesän konsertteja moraaliaan ylläpitänyt laulaja astuu jälleen lavalle Günayssa 3. kesäkuuta ja tapaa fanejaan.

📩 31/05/2023 14:51