Survivor 2023, joka voitti koskemattomuuden? Kuka oli Survivor 13st -pudotusehdokas 1. toukokuuta?

Kuka voitti Survivor-immuniteetin?

Survivor 2023 -tapahtumassa Buse jätti hyvästit saarelle eilen karsintaneuvoston tekstiviestisijoituksen seurauksena. Viikon ensimmäinen immuniteettipeli pelataan tänään Survivorissa. Pohditaan, kuka voittaa Survivor-immuniteettipelin ja kumpi kilpailija on ehdokkaana neuvostossa. Vastausta kysymykseen, kuka voitti Survivor-immuniteettipelin 13. toukokuuta, tutkitaan uteliaasti. Viimeinen eliminoitu nimi oli Survivor Buse. Tämän päivän pelissä puna-sinisten joukkueiden kova taistelu jatkuu. Joten kuka oli Survivor-pudotusehdokas? ELÄJÄN IMMUUNITEETTIPELI | Kuka ja mikä joukkue voitti Survivor immuniteettipelin 13. toukokuuta?

Immunity-pelit jatkuvat Survivor 8:ssa, lähetetään TV2023:ssa ja katsotaan innostuneena yleisöltä. Sukunimi, joka poistettiin, oli Survivor Buse. Kovan kamppailun seurauksena viikon ensimmäinen immuniteettipeli ja ensimmäinen pudotusehdokas julkistettiin tänä iltana radalla. Joten kuka oli Survivor-pudotusehdokas 13. toukokuuta?

Kuka voitti Survivor-immuniteetin toukokuu Kuka oli Survivor-pudotusehdokas?

MIKÄ RYHMÄ VOITTI VIIKON 1. IMMUUNITEETIN SURVIVORissa?

Punaisen ja sinisen joukkueen kilpailijat pelasivat ensimmäisen koskemattomuuspelinsä palkintojen jaon jälkeen lauantai-iltana. Voittaja saa myös upean palkinnon koskemattomuudella. Palkinto on; Äidillä oli lihapullia ja perunoita sekä jogurttia ja kefiiriä hedelmien kanssa.

Sininen joukkue voitti kilpailun ensimmäisen kierroksen. Punaiset ottivat toisen kierroksen ja peli meni parhaalle. Viimeisessä vaiheessa koskemattomuus myönnettiin siniselle joukkueelle Özgürin numerolla.

Kuka voitti Survivor-immuniteetin 13. toukokuuta?

Taistelu punaisten ja sinisten joukkueiden välillä Survivor immuniteettipelissä jatkuu punaisen joukkueen 2-1 paremmuudella. Pian selviää, kumpi joukkue voitti immuniteettipelin.

Kuka oli Survivor 13st -pudotusehdokas 1. toukokuuta?

Survivor-pudotusehdokas valitaan immuniteettipelin hävinneestä joukkueesta. Viikon ensimmäinen pudotusehdokas oli Kürşad.