Selitys EGO:n Yenimahalle Şentepe -köysiratajärjestelmästä

Selitys EGO:n Yenimahalle Şentepe -köysiratajärjestelmästä
Selitys EGO:n Yenimahalle Şentepe -köysiratajärjestelmästä

Ankara Metropolitan Municipality EGO General Directorate ilmoitti, että Yenimahalle-Şentepe köysiratajärjestelmässä ei ole kroonista toimintahäiriötä.

EGO:n pääosaston lausunnossa: "Jos Yenimahalle-Şentepe-köysiratajärjestelmä on ollut poissa käytöstä äskettäin; Kansalaisiltamme kysytään, onko järjestelmässä krooninen ongelma vai ei. Tässä yhteydessä on katsottu aiheelliseksi antaa seuraava lausunto.

Köysiratajärjestelmä, jonka linja alkaa Yenimahallen metroasemalta ja saavuttaa Şentepen keskustan, on kapasiteetti 2 tuhatta 400 henkilöä/tunti yhteen suuntaan lentoteitse; Se on metroon integroitu järjestelmä, jossa on 4 pysäkkiä, 105 hyttiä ja pituus 3 tuhatta 257 metriä. Koska se on ilmassa toimiva järjestelmä, se pysäytetään ajoittain sopimattomien sääolosuhteiden vuoksi. Lisäksi johtuen siitä, että järjestelmän toiminnan mahdollistava tekninen infrastruktuuri on maan alla kaduilla ja reitin kaduilla, järjestelmän ympärillä tehdään kaivauksia jne. voidaan myös pysäyttää tutkimusten vaikutuksesta.

Tiedetään, että köysiratajärjestelmä suljettiin väliaikaisesti liikenteestä 19 alkaen, koska hyttien fyysiset olosuhteet eivät salli sosiaalisen etäisyyden mukaista matkustamista Covid-21-pandemian aikana; Siirtyessä asteittaisen normalisoinnin kolmanteen vaiheeseen 2020, linjan raskaat huoltotyöt aloitettiin 01 ottaen huomioon, että noin viisitoista kuukautta suljettuna olleen liiketoiminnan avaaminen ilman raskaampaa huoltoa. , olisi matkustajien turvallisuuden ja järjestelmän turvallisuuden kannalta hankalaa.

Kovan huollon lisäksi 1 hytin kiinnitysosat (järjestelmä, joka mahdollistaa ohjaamon kiinnittymisen köydelle) vaihdettiin 3. vaiheessa 070 105 metrin käyttökelvottomaan kuljetus-hinausköyteen.

Tämä on ensimmäinen kerta, kun vuonna 2014 avatulla köysiratalinjalla on tehty näin kattava selvitys ja suoritettu rutiinihuolto- ja korjaustöitä. Töiden valmistumisen jälkeen Yenimahalle-Şentepe Cable Car Line otettiin takaisin käyttöön 08. Lisäksi köysiratalinjan alkuperäisen valmistajan yrityksen kanssa on solmittu linjahuolto- ja korjaussopimus mahdollisten toimintahäiriöiden välittömästä poistamisesta.

Tällä hetkellä Yenimahalle-Şentepe-köysiratajärjestelmässä ei ole kroonista toimintahäiriötä. Epäsuotuisista sääolosuhteista johtuvista meistä riippumattomista olosuhteista johtuen kuitenkin esiintyy tilapäisiä katkoksia myös joidenkin alueen yksityisten yritysten ja laitosten töistä johtuen; Siksi palvelu on keskeytettävä. Tulevaisuudessa mahdollisesti ilmenevät toimintahäiriöt huomioiden köysiratareitillä työskenteleviä julkisia laitoksia ja organisaatioita sekä yrityksiä pyydettiin ottamaan yhteyttä laitokseemme ennen alueen työskentelyä kirjallisesti.

Lisäksi kun tarkastellaan edellisen kauden vikatilastoa vuonna 2014 avatun Köysiratajärjestelmän osalta, nähdään, että järjestelmän seisokit ovat varsinkin meidän ajanjaksollamme huomattavasti pienemmät raskaan huolto-korjaustyön ja rutiinin seurauksena. huolto.

Tämän seurauksena se jakaa yleisön kanssa, että köysiratajärjestelmässä ei tällä hetkellä ole kroonisia toimintahäiriöitä; Muistutamme vielä kerran, että Yenimahalle-Şentepe Cable Car System -reitillä työskentelevien laitosten ja organisaatioiden tulee ottaa yhteyttä Organisaatioomme ennen tätä työtä, jotta alueella asuvilla kansalaisillamme ei tule ongelmia liikenteessä odottamattomien takia. keskeytykset, paitsi sääolosuhteet tai tekniset viat. se sanottiin.

Günceleme: 20/05/2023 11:52

Samanlaisia ​​mainoksia