Masters of Tradition tapasi maanjäristyksen uhreja Malatyassa

Masters of Tradition tapasi maanjäristyksen uhreja Malatyassa
Masters of Tradition tapasi maanjäristyksen uhreja Malatyassa

Kulttuuri- ja matkailuministeriö kokosi perinteisiä käsityömestareita ja maanjäristyksen kärsimiä lapsia osana Altıneller Meets with Golden Hearts -projektia.

Ministeriön tutkimus- ja koulutusosaston toteuttaman ja konttikaupunkien lasten psykologiseen tukemiseen valmistautuneen hankkeen mukaisesti marmori- ja puukäsityöläiset pitivät konttikaupunkien lapsille työpajoja.

Tapahtumassa, jossa kultaiset kädet kohtaavat kultaiset sydämet, jossa mestarit opettavat ja lapset kokevat, esiteltiin lapsille leluja, kuten kehruja ja perinteisesti pukeutuneita nukkeja sekä palapelejä, värityskirjoja ja Karagöz-harjoitussarjoja.

Tutkimus- ja koulutuspäällikkö Okan İbiş kertoi tapahtumasta antamassaan lausunnossa, että he pyrkivät minimoimaan katastrofin kielteiset vaikutukset lapsille ja antamaan lapsille psykologista tukea maanjäristysvyöhykkeellä järjestämillään projekteilla. Ibiş ilmoitti, että he ovat tavoittaneet tuhansia lapsia tähän mennessä, ja sanoi, että toimintaa laajennetaan ja rikastetaan edelleen koko vuoden.

Günceleme: 25/05/2023 14:57

Samanlaisia ​​mainoksia