TRNC-lennot alkavat Ordu-Giresunin lentokentältä

Ordu KKTC -lennot alkavat
TRNC-lennot alkavat Ordu-Giresunin lentokentältä

Mitä tulee Kyproksen lentoihin, jotka alkavat Ordu Giresunin lentokentältä, FLY Cyprusin ylin johto, Ordu Metropolitan Municipality Pormestari Dr. Mehmet Hilmi Güler vieraili.

Rauf Denktaş, yksi FLY Cyprus Airlinesin perustajakumppaneista, Nusret Polat, Emre İlikanlı, Mehmet Yücel ja heidän mukanaan olevat jäsenet, Ordun pääkaupunkiseudun pormestari Dr. Hän vieraili Mehmet Hilmi Gülerin luona toimistossaan ja antoi tietoa lennoista kotimaahan Ordu-Giresunin lentokentältä.

Presidentti Güler sanoi lausunnossaan, että TRNC:n ja Ordun välillä suoritettavien lentojen myötä maiden kulttuuri ja matkailu avautuvat toisilleen. Presidentti Güler totesi, että tämä askel tuo suurta rikkautta ja monimuotoisuutta.

“SITÄ ON SUURI RIKKAUS”

Presidentti Güler ilmaisi olevansa iloinen voidessaan isännöidä Orduun Ordu-TRNC-retkien käynnistämistä varten saapuneen valtuuskunnan, ja totesi, että tämä askel on hyvien töiden edelläkävijä ja sanoi: "Kypros on meille erittäin tärkeä. Palvelutyömme aikana olemme tehneet hyviä töitä nuoren maan hyväksi. Mustallamerellä tällä tutkimuksella on valtava ero. Yhdistämme molemmat maat. Tämä on erittäin kaunis maantiede ja sinulla on mukava lämmin ympäristö. Täälläkin on rehevä ympäristö. Kyproksella ei sada paljon lunta, mutta täällä voit nauttia lumesta. Tulemme luoksesi. Tästä tulee suuri rikkaus", hän sanoi.

"LUOMME LINKIN ARMEIJAN JA TRNC:N VÄLILLE"

Yksi FLY Cyprus Airlinesin perustajakumppaneista, Rauf Denktaş, TRNC:n edesmenneen presidentin Rauf Denktaşin pojanpoika, sanoi myös haluavansa esitellä Ordua ja vauvamaata tehtävästä työstä, ja sanoi: "Minä Toivon, että muodostamme vahvan siteen armeijaamme, joka sitoo Pohjois-Kyproksen turkkilaisen tasavallan. Toivottavasti pyrimme esittelemään Ordua kuljettamalla turisteja sekä vauvamaasta meidän armeijaan että vauvamaahan sekä kuljettamaan kansalaisiamme Pohjois-Kyprokselle. Aloitamme hyvän työn virastojemme kanssa", hän sanoi.

Günceleme: 26/05/2023 10:50

Samanlaisia ​​mainoksia