Nurullah Ivakin heitonmestaruus päättyi Bursassa

Bursassa kaksi päivää jatkunut Nurullah Ivak -heiton mestaruus päättyi toisena päivänä kiekon ja keihäänheiton kilpailuilla.

Kuolleen kansallisvasarapelaajan Nurullah Ivakin nimissä järjestetyt Nurullah Ivakin heittomestaruuskilpailut saatiin päätökseen. Samaan aikaan lähes 18 urheilijaa kilpaili kilpailuissa, jotka ovat U300 Ammuntaliigan finaali.

Kahden päivän kilpailujen jälkeen ENKA Sports Club voitti miesten mestaruuden 18 pisteellä U3317-heittosarjassa, kun taas Fenerbahçe oli toinen ja Galatasaray kolmas. U18-tytöissä ENKA Sports Club sijoittui pistein 3152. Fenerbahçe tuli toiseksi ja Bursa Metropolitan Belediyespor kolmanneksi.

IAAF:n aikuisten taulukon mukaan tehdyssä arvioinnissa paras Esra Türkmen sijoittui 57.16 astetta ja 1025 pistettä.

Miehistä Halil Yılmazer saavutti parhaan suorituksen vasaranheitossa pistein 71.16 ja sai vastineeksi 1065 pistettä.