MTB Night Cup osoitti suurta jännitystä

Maailman ainoa kansainvälinen yökilpailu MTB Night Cup, joka järjestettiin Sakarya Bike Fest -festivaalin puitteissa, jossa Sakarya pääkaupunkiseudulla isännöi tähtiurheilijoita, oli suuri jännitys.

Sakarya pääkaupunkiseudulla järjestetään tänä vuonna, kuten joka vuosi, maailman arvostetuimmat pyöräkilpailut. Sakarya Bike Festin osana järjestettävät kansainväliset MTB-maastopyörä-, BMX-supercross- ja Tour Of Sakarya-maantiepyöräkilpailut tuovat jännityksen huipulle.

Tänään Tour Sakaryan 1. vaiheen kilpailuilla alkanut jättiorganisaatio jatkoi yökilpailulla. Maailman ainoa kansainvälinen yökilpailu MTB Sakarya Night Cup käynnistyi Sunflower Cycling Valleyssa.

Kansainvälisen pyöräilyliiton (UCI) perustamisen myötä käytiin henkeäsalpaava taistelu Euroopan kattavimmassa laitoksessa. Tähtipolkimet ylittivät haastavat maastopyöräradat yksitellen pimeässä päästäkseen palkintokorokkeelle kilpailun lopussa.

Kilpailussa, johon osallistui 20 naista ja 36 miestä, ajettiin 4 metrin rata. Kilpailu, jossa miehet kilpailivat 400 kierrosta ja naiset 7 kierrosta, kesti noin 6 tuntia. Podiumille nousi nopeimmin radat kahdessa eri kategoriassa, naiset ja miehet, ajaneet kilpailijat.

Miesten joukossa ensimmäisen mitalin voitti itävaltalainen pyöräilijä Gregor Raggi ajalla 1.15.32, kun taas sveitsiläinen Usrin Spescha tuli toiseksi ja ukrainalainen Dmytro Titarenko kolmanneksi. Naisissa Kazakstanin urheilija Alina Sarkulova sijoittui ensimmäiseksi ajalla 1.18.38, unkarilainen Virag Buzsaki tuli toiseksi ja kazakstanilainen Tatyana Geneleva sijoittui kilpailun kolmanneksi.