Kansainvälinen sarjakuvakilpailu, jonka aiheena on koulutus, saatu päätökseen

Muğlan pääkaupunkiseudun tänä vuonna neljättä kertaa järjestämä kansainvälinen koulutus-sarjakuvakilpailu on päättynyt. Ali Rastroo Iranista voitti ensimmäisen palkinnon kansainvälisessä sarjakuvakilpailussa, kun taas Emil Idzikowski Puolasta tuli toiseksi ja Galym Boranbayev Kazakstanista kolmanneksi.

Muğlan pääkaupunkiseudun kunnan järjestämä neljäs kansainvälinen sarjakuvakilpailu, jonka aiheena on Koulutus, on päättynyt.

4 kirjailijaa 65 maasta, mukaan lukien Englannista, Amerikasta, Meksikosta, Japanista, Ranskasta, Italiasta, Puolasta, Iranista, Kroatiasta ja Espanjasta, osallistui 412 sarjakuvalla kansainväliseen sarjakuvakilpailuun, jonka Muğla Metropolitan järjesti jo neljättä kertaa tänä vuonna. Kunta.

Ali Rastroo Iranista voitti 4. kansainvälisen koulutusalan sarjakuvakilpailun ensimmäisen palkinnon, kun taas Emil Idzikowski Puolasta sijoittui toiseksi ja Galym Boranbayev Kazakstanista kolmanneksi. Kuuluisat sarjakuvapiirtäjät Gürbüz Doğan Ekşioğlu, Şevket Yalaz, Abdülkadir Uslu, Mehmet Selçuk, Sarkis Paçacı, Ahmet Önel ja humoristi Savaş Ünlü osallistuivat 1324 sarjakuvaa arvioivaan tuomaristoon.

İlayda Katfar İzmiristä ja Deniz Nur Aktaş Sinopista voittivat alle 18-vuotiaiden palkinnon kilpailussa. Önder Önerbay Balıkesiristä sai myös Necati Abacı -erikoispalkinnon.

Kilpailussa sai kunniamaininnan Luc Vernimmen Belgiasta, Musa Gümüş Istanbulista ja Ahmet Esmer Balıkesiristä. Pääkaupunkiseudun kunta ilmoittaa palkintoseremonian päivämäärän lähipäivinä.