Kansainvälinen kiinnostus ESHOTia kohtaan joukkoliikennealalta

Kansainvälinen kiinnostus ESHOTia kohtaan joukkoliikennealalta
Kansainvälinen kiinnostus ESHOTia kohtaan joukkoliikennealalta

İzmir Metropolitan Municipality ESHOT-pääosasto; Kansainvälinen joukkoliikenneliitto isännöi yhteistyössä Euroopan pankin ja SOLUTIONSplusin kanssa järjestettyä teknistä matkaa. Ulkomaiset joukkoliikenteen harjoittajat tekivät tarkastuksia ESHOTissa, joka perusti Turkin ensimmäisen sähköbussikaluston; Oppinut liiketoimintaprosesseista.

ESHOT General Directorate, joka otti Turkin ensimmäisen sähköbussikaluston käyttöön vuonna 2017, isännöi International Public Transport Associationin (UITP) valtuuskuntaa. UITP Academyn, Euroopan Pankin ja SOLUTIONSplusin yhteisjärjestön järjestämään "Sähköbussien hankinta-, suunnittelu- ja rahoituskoulutus ja tekninen matka" -ohjelmaan osallistui yhteensä 25 edustajaa UITP:n jäseninstituutioista ja -järjestöistä eri maista.

Koulutusseminaarissa ESHOTin kuljetussuunnitteluosaston johtaja Dr. Hakan Uzun piti UITP Eurasia presidentin ja UITP Academyn vanhemman neuvonantajan Feyzullah Gündoğdun johtamalle valtuuskunnalle esitelmän sähköbussien toimitusprosessista ja laitoksen suunnittelusta. Siirtämällä ESHOT-kokemuksensa tarjousvaiheesta takuun jälkeiseen prosessiin Uzun sanoi: "Saamamme tiedot osoittavat, että sähköbussit ovat paljon tehokkaampia ja ympäristöystävällisempiä kuin polttoainekäyttöiset linja-autot."

Tapaamisessa; Feyzullah Gündoğdu, UITP Eurasian presidentti ja UITP Academyn vanhempi neuvonantaja, joukkoliikenteen konsultti Josep E. Garcia Alemany Espanjasta, Bozankaya Yiğit Belin, liiketoiminnan kehittämisestä, myynnistä, tarjouskilpailuista, projektisopimuksista ja suhdetoiminnasta vastaava johtaja, sekä Ahmed El-Kafoury, Kairon Egyptin kuljetusyksikön johtaja, pitivät myös esityksiä.

He tutkivat myös aurinkovoimaloita

Toisena päivänä İzmirissä valtuuskunta vieraili ESHOT General Directorate Gedizin työpajassa. ESHOTin pääjohtaja Erhan Bey, varatoimitusjohtajat Kader Sertpoyraz ja Kerim Özer isännöimälle delegaatiolle kerrottiin työpaja- ja autotallirakennusten katoille asennetusta aurinkovoimalasta (GES) sekä sähköbussikalustosta. Valtuuskunta vieraili myös laboratoriossa, jossa suoritetaan ESHOT-pääosaston liiketoiminnan edellyttämät mittaus-, ohjaus- ja käänteissuunnittelutyöt. ESHOTin pääjohtaja Erhan Bey korosti, että he ovat yksi laitoksista, joilla on korkein joukkoliikennekokemus Turkissa. Mr. totesi, että ESHOT, jolla on 80-vuotinen historia, on myös "Izmir-brändi".

"Uurrauttava ja innovatiivinen kulttuuri"

”ESHOT on laitos, joka on ollut päätoimija 1940-luvun ensimmäisestä puoliskosta lähtien İzmirissä hevosraitiovaunuilla alkaneessa joukkoliikenteen seikkailussa. Sillä on vahva muisti ja vakiintunut kulttuuri. Tämän kulttuurin ytimessä on "innovaatio ja johtajuus" tavoitteen "olla aina parempi" mukaisesti. Toimet, kuten linja-autojen tuottaminen ensimmäistä kertaa Turkissa, siirtyminen sähköiseen hintajärjestelmään ensimmäistä kertaa, ensimmäisen sähköbussikaluston perustaminen, ensimmäisen julkisen liikenteen laitoksen rakentaman SPP:n toteuttaminen; Ne ovat konkreettisimpia esimerkkejä kulttuurista, josta puhun. Aiomme jatkossakin olla edelläkävijä ja innovatiivinen tapa tarjota Izmirin asukkaille joukkoliikennepalveluja, jotka vastaavat aikakauden tarpeita ja täyttävät kaupungin tarpeet mahdollisimman laajasti. Olemme ylpeitä voidessamme toivottaa tervetulleeksi UITP:n jäsenet, jotka ovat tietoisia tästä meistä kaupungissamme, ja osallistua heidän työhönsä.

Günceleme: 13/05/2023 12:32

Samanlaisia ​​mainoksia