Kiina: "Vyöhyke ja tie on laaja tie kaikkien maiden kehityksen edistämiseen"

Kiina "Vyöhyke ja tie on laaja tie kaikkien maiden kehityksen edistämiseen"
Kiina "Vyöhyke ja tie on laaja tie kaikkien maiden kehityksen edistämiseen"

Kiinan ulkoministeriö SözcüBelt and Road -rakennuksessa saavutetut hedelmälliset tulokset osoittavat, että Belt and Roadista on tullut leveä tie, joka edistää kaikkien maiden kehitystä, Mao Ning sanoi.

Kambodžan pääministeri Hun Sen sanoi edellisenä päivänä antamassaan lausunnossa, että Kambodža on saavuttanut konkreettisia etuja osallistumalla "Belt and Road" -yhteistyöhön.

Mao Ning arvioi Hun Senin lausunnon säännöllisessä lehdistötilaisuudessaan.

Muistuttaen, että Belt and Road -aloitteella pyritään yhteiseen kehitykseen vahvistamalla maiden välisiä yhteyksiä, Mao sanoi: "Kuten Kambodžan pääministeri Hun Sen totesi, Belt and Road -aloite ei lähesty mitään maata vihamielisesti, eikä se estä minkään maan kehitystä." hän sanoi.

Kymmenen vuoden aikana Belt and Road -aloitteen käynnistämisestä Mao totesi, että molempia osapuolia hyödyttävää yhteistyötä Belt and Roadin rakentamiseen osallistuvien maiden, erityisesti Kambodžan, välillä on jatkuvasti syvennetty yhteisen kuulemisen periaatteiden mukaisesti. rakentaminen ja jakaminen, ja että Belt and Road ei ole enää positiivinen, hän totesi, että siitä on tullut tervetullut globaali julkinen tuote ja kansainvälinen yhteistyöalusta.

Mao kertoi, että Belt and Road -aloite, johon kolme neljäsosaa maailman maista on tähän mennessä osallistunut, on luonut 420 XNUMX työpaikkaa kyseisiin maihin ja auttanut yhä useampia maita kiihdyttämään talouskasvuaan.

Mao Ning ilmaisi uskovansa uskovansa, että laadukkaan Belt and Road -yhteisrakentamisen edistäminen tuo lisää mahdollisuuksia eri maiden yhteiseen hyvinvointiin, ja Mao Ning korosti jatkavansa maiden välisen yhteistyön nopeuttamista Belt and Road -rakentamisen puitteissa. Kiinan ja Kambodžan johtajien välinen tärkeä yksimielisyys.

Günceleme: 25/05/2023 10:26

Samanlaisia ​​mainoksia