FNSS modernisoi GZPT:t seuraavat 20 vuotta

Luokkansa paras ZAHA toimitettu Turkin asevoimille
FNSS modernisoi GZPT:t seuraavat 20 vuotta

Seremoniassa, johon osallistuivat puolustusministeriö, puolustusteollisuuden puheenjohtajuus, Turkin armeija, puolustusalan ja lehdistön edustajat, allekirjoitettiin "GZPT Modernization Project" -sopimus Puolustusteollisuuden presidentin (SSB) välillä. ja FNSS Defense Systems.

FNSS:n pääurakoitsijan alaisuudessa toteutettavan hankkeen puitteissa 305 GZPT:tä, joiden teho on 52 hevosvoimaa ja amfibiokapasiteetti Maavoimien esikunnan inventaariossa, varustetaan uusilla teknologiaosajärjestelmillä ja modernisoidaan. GZPT:n modernisointiprojektilla pyritään tasoittamaan tietä, että GZPT:t, jotka FNSS toimitti Turkin asevoimille 2000-luvun alussa ja jotka ovat palvelleet monissa operaatioissa, voivat palvella tehokkaammin vähintään 20 vuotta.

Tavoitteena on, että GZPT-T1:t lisäävät maavoimien komentovoimaa GZPT-T1:n uusien teknologia-alijärjestelmien ansiosta FNSS:n valmisteleman ratkaisupaketin avulla, muuttuvan uhkaympäristön ansiosta käyttäjien palautteilla, teknologian kehitys ja modernisointihankkeissa, erityisesti ZMA:n modernisoinnissa, saatu tieto. FNSS:n toteuttaman modernisointipaketin ansiosta GZPT-TXNUMX:t ovat nykyaikainen työkalu nykyisten uhkien torjuntaan pidennetyllä käyttöiällä ja seuraavan sukupolven tehtävälaitteistoilla.

Modernisointisopimuksen puitteissa tehdään ajoneuvon laajuisia tarkistuksia, mukaan lukien moottori ja vaihteisto, ja pyritään varmistamaan GZPT-T1-koneiden liikkuvuuden kestävyys useiden vuosien ajan. Lisäksi Projektin puitteissa integroidaan ilmastointijärjestelmä, uuden sukupolven ajoneuvoelektroniikka, miehittämätön kaksoistykkitorni ja palonhavaitsemisjärjestelmä sekä paikannusnavigointijärjestelmä käyttäjien tarpeiden mukaan.

📩 27/05/2023 12:08