Edullinen palvelukampanja alkoi Toyotassa

Edullinen palvelukampanja alkoi Toyotassa
Edullinen palvelukampanja alkoi Toyotassa

Toyota toi kesän aikaisin palvelukampanjallaan. Huoltokampanja, joka sisältää monia etuja kaikille Toyotan käyttäjille, jotta he voivat valmistaa ajoneuvonsa kesään, jatkuu 27. kesäkuuta saakka.

Tämän edullisen kampanjan puitteissa, joka tarjotaan 61:ssä Toyotan valtuutetussa huoltoliikkeessä Turkin kaikilla alueilla, on 25 prosentin alennusmahdollisuus jarrulevyistä ja -paloista, iskunvaimentimista, pyyhkijistä ja kytkinsarjoista kaikissa malleissa. Lisäksi käytännöllisyyttä lisäävät kantotarvikkeet on mahdollista saavuttaa 15 prosentin alennuksella.

Toyotan alkuperäinen moottoriöljy ja öljynsuodatin saavat 3 prosentin alennuksen ja huoltotyöstä 20 prosentin alennus 15-vuotiaille ja sitä vanhemmille malleille. Ilmaisen katsastuspalvelun avulla auto katsastetaan perusteellisesti ja Toyotat ovat täysin valmiita kesään.

Toyotan käyttäjät voivat myös varata huoltoaikoja verkossa hyödyntääkseen näitä etuja.

Näiden etujen lisäksi Toyotalla määräaikaishuoltoa suorittavat voivat hyötyä ilmaisesta 10 vuoden / 160.000 1 km tai 15.000 vuoden / 1 10.000 km takuujärjestelmästä ajoneuvoilleen aina XNUMX vuoteen / XNUMX XNUMX km asti ja jotka täyttävät vaadittavat ehdot. Kaikki käyttäjien tarvitsee tehdä hyötyäkseen palvelukampanjasta, ja Toyota Garanti ON:n on mentävä Toyota Plazasiin.

Günceleme: 23/05/2023 11:36

Samanlaisia ​​mainoksia