Maailmancupin mestarit julkistettiin Sunflower Cycling Valleyssa

Pääkaupunkiseudulla isännöi toinen jättiläinen pokaali, jota seurasi tiiviisti maailma pyöräilyssä. Maailman 50 parasta urheilijaa kilpaili UCI MTB Eliminator World Cupissa ja mestarit julkistettiin. Auringonkukkapyöräilylaaksossa nähtyjä kilpailuja seurattiin suorana lähetyksenä Turkissa ja eri puolilla maailmaa. Pääkaupungin pormestari Ekrem Yüce jakoi mitalit Pyöräkaupunki Sakaryassa järjestetyissä kilpailuissa juhlatunnelmissa.

Sakarya pääkaupunkiseudulla isännöi toinen jättiläinen pokaali, jota seurasi tiiviisti maailma pyöräilyssä. Sakaryasta 17. toukokuuta alkaneen Bike Festin jännitys jatkui UCI MTB Eliminator World Cupilla Sunflower Bicycle Valleyssa. Bike Festin 11. päivänä ajettiin 5. kansainvälinen kilpailu, joka jatkuu 7. kesäkuuta saakka. Maailman mestarit polkivat ja pääkaupunkiseudun kunta jakoi pyöräfestivaaleilla 10 pyörää.

17 Country 50 Sportsman

17 urheilijaa 50 maasta kilpaili UCI:n MTB Eliminator World Cupissa, joka on yksi pyöräilyn tärkeimmistä kilpailuista, ja jossa nähtiin suurta innostusta ja kilpailua. Masters of the world kilpaili pudotuksessa, puolivälierissä, välierissä ja finaaleissa Eliminator-kilpailuissa aikaa vastaan ​​700 metrin lyhytradalla, joka oli täynnä haastavia esteitä Sunflower Bicycle Valleyssa.

Viimeiset mestarit polkivat

Eliminator World Cupissa, arvostetuimmassa maastopyöräkilpailussa, Italian naisten mestari Gala Tormena ja miesten ranskalainen Titouan Ganier kilpailivat Espanjassa vuonna 2022. Viimeiset mestarit osallistuivat kilpailuihin sateenkaari-nimellisillä mestaripaidoilla.

Se lähetettiin suorana TRT Sporilla ja eri kanavilla ympäri maailmaa.

Kun suuri joukko Sakaryasta kotoisin olevia urheilufaneja seurasi eliminaattorikilpailuja, joissa 30 eliittimiestä ja 20 eliittinaista kilpaili kiivaasti katsomoilta, TRT Spor Yıldızin näytöt välittivät kilpailun suorana. MTB Cup Eliminator -kilpailut, yksi maailman pyöräilyurheilun arvostetuimmista kilpailuista, lähetettiin suorana eri puolilta maailmaa.

Metropolitan kilpailijat ovat kahdeksan parhaan joukossa

Sakarya Metropolitan Municipality Pro Team -urheilijat hikoilivat myös UCI MTB Eliminator World Cupissa. Metropolitanin menestyneet urheilijat Furkan Akçam ja Emre Yuca kantoivat nimensä välieriin. Semifinaalien tuloksena Furkan Akçam sijoittui karsinnoissa 8. sijalle ja Emre Yuca 7. sijalle ja tuli Sakaryan ylpeydeksi.

Maailmancupin palkintopallin voittajat julkistettiin

MTB Cupin World Cup Eliminator -kilpailujen viimeinen vaihe oli erittäin jännittävä. Saksalainen Marion Fromberger sijoittui ensimmäiseksi naisten finaalissa, joka tarjosi yleisölle vastakkaisen taistelun. Hollantilainen Anneoon van Dienst ylitti maaliviivan toiseksi ja hollantilainen Didi de Vries oli kolmas. Naisten mestaruutta puolustava italialainen Gaia Tormena sijoittui karsinnassa neljänneksi.

Miesten viimeinen maailmanmestari, ranskalainen Titouan Ganier, ei sallinut yllätyksiä karsintakierroksilla, joissa hän oli suosikki, ja sijoittui ensimmäiseksi. Saksalainen Simon Gegenheimer sijoittui toiseksi ja ranskalainen Quentin Schrotzenberger kolmanneksi.

Mitalit luovutti pääkaupunkiseudun pormestari Ekrem Yüce. Presidentti Ekrem Yüce sanoi: "Olemme järjestäneet 3 vuoden ajan arvostetuimpia polkupyöräkilpailuja suurella festivaaleilla. Tänään isännöimme MTB CUP World Cup Eliminator -kisoja, joissa isännöimme maailman mestaripolkimia. On ollut hyvä viikko. Katsoimme 5 kansainvälistä kilpailua laaksossa 7 päivässä. Haluan kiittää kaikkia urheilufaneja, jotka seurasivat kilpailuja.

suuri finaali Indonesiassa

Sakarya isännöi MTB Cup Eliminator -kilpailuja, maailmancupin ensimmäistä vaihetta, maailmancupin kilpailut, jotka ajetaan 6 eri vaiheessa, Espanjassa, Belgiassa, Saksassa ja Ranskassa, päättyvät finaaliin, joka järjestetään Indonesia 10.-15. lokakuuta.