Dollarin ylivalta maailmankaupassa on murrettava

Dollarin ylivalta maailmankaupassa on murrettava
Dollarin ylivalta maailmankaupassa on murrettava

Etelä-Afrikan kansalliskokouksen varapuheenjohtaja Hon. Lechesa Tsenoli totesi, että Yhdysvaltojen yritykset painostaa muita dollarihegemoniaa käyttäviä maita ovat mahdottomia hyväksyä.

Hon. China Media Groupin (CMG) eksklusiivisessa haastattelussa Lechesa Tsenoli huomautti, että Yhdysvaltain dollarin dominointi maailmankaupassa pitäisi murtaa ja luoda reilun kaupan malli, jossa dollari ei ole ainoa todellinen globaali valuutta.

Toteamalla, että Federal Reserve on jatkanut korkojen aggressiivista nostamista viimeisen vuoden aikana, mikä on johtanut suuriin pääomavirtoihin nousevista talouksista Yhdysvaltoihin, Tsenoli korosti, että tämä on aiheuttanut suurta haittaa nouseville talouksille.

Toteamalla, että USA voi hyötyä muiden maiden kehityssiunauksista niin paljon kuin se haluaa dollarin hegemonialla kansainvälisessä valuutta- ja rahoitusinfrastruktuurissa, Tsenoli sanoi, että USA siirtää omat riskinsä muille maille kriisiaikoina, kuten esim. suuri valtionvelka ja yrittää saada maailman maksamaan USA:n vastuuttoman käytöksen hegemonisilla toimilla.

Ilmaisi, että näistä syistä pitäisi olla vaihtoehto Yhdysvaltain dollarille, Tsenoli sanoi, että eri maiden on oikeudenmukaisempi vaihtoehto käyttää omaa valuuttaan maailmankaupassa.

Günceleme: 22/05/2023 11:43

Samanlaisia ​​mainoksia